2777
2789

بچه ها من برای اولین بار میخوام بیرون از خونه کار کنم و واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم 

یکی برام توضیح میده بیمه تامین اجتماعی به چه دردی میخوره و اصلا چی هست ؟

آخرش باز نشسته میشی و ماهیانه حقوق میگیری بیمارستان و اینا هم تقریباً برات رایگان میشه

مزسی عزیزم از راهنماییت ولی من هنوز روشن نشدم

من خودم بابام نظامیه بیمه نیرو های مصلح هستیم ینی اون حذف میشه بجاش تامین اجتماعی میاد؟بعد کلا من قراردادم ۶ ماهه هست بازنشستگیش چطور حساب میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت دفترچه بیمه میدن که تو مراکز درمانی دولتی وحتی یه سری جراحی ها تخفیفات خوبی میخوره نسبت به آزاد اگه چندسال کارکنی بعد دیگه نخوای کارکنی میتونی تامدتی ماهیانه مبلغی بعنوان بیمه بیکاری بگیری اگرم سالهای کاریت و بیمه شدنت زیاد باشه آخرسر میتونی بازنشسته بشی وحقوق بگیری

مزسی عزیزم از راهنماییت ولی من هنوز روشن نشدممن خودم بابام نظامیه بیمه نیرو های مصلح هستیم ینی اون ح ...

۶ماه بریزی بعد قطع کنی بازنشسته نمیشی که باید ۳۵سال بیمه باشی تا بازنشسته شی 

آره بیمه بابات میره 

بنظرم قبول نکن بیمه شی چون هم بیمه بابات که تکمیلی هست از دست میدی هم خودت میگی شیش ماهه اس که به درد نمیخوره 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

چندسالته؟

حتما بیمه رد کن، حتی اگه جایی بیمه ات نکردن خودت از حقوقت بیمه بریز

خیلی خوبه، بیمه نداشته باشی انگار عمرتو هدر دادی، بعد از ۲۰_۳۰سال حقوق میگیری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چندسالته؟حتما بیمه رد کن، حتی اگه جایی بیمه ات نکردن خودت از حقوقت بیمه بریزخیلی خوبه، بیمه نداشته ب ...

خب ما خودمون بیمه نیرو های مصلح هستیم اون برای درمانیو اینا خیلی عالیه اون یکی حذف میشه این میاد بجاش ؟

۶ماه بریزی بعد قطع کنی بازنشسته نمیشی که باید ۳۵سال بیمه باشی تا بازنشسته شی آره بیمه بابات میره بنظ ...

بیمه خودمون تکمیلی نیست 

بیمه بیکاری چوره میشه در باره اونم یه توضیح بدین لطفاً 

مثلا من بعد از ۶ ماه بیام بیرون بهم حقوق‌میدن؟

خب ما خودمون بیمه نیرو های مصلح هستیم اون برای درمانیو اینا خیلی عالیه اون یکی حذف میشه این میاد بجا ...

فکر نکنم حذف بشه ولی حتی اگه بشه بازم ارزش داره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜