2777
2789
عنوان

رفتم سیستان

261 بازدید | 27 پست

همشون لباس محلی 

یک نفرم حتی مانتو نپوشیده بود. واقعا چقد اهمیت میدن فک کنم براشون زشته کسی مانتو بپوشه 

خودم اهل هرمزگانم اما اینقد پایبند و تعصبی نیستیم 😮

💔🔪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره بلوچ ها ی عزیز وغیرتی

خیلی اهمیت میدن ب رسم ورسومشون

هرجا ببینیشون لباس محلین

فکرکنم خارج کشورم برن با لباس محلیه😄

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

آره بعد لباساشونم مثل اینکه خیلی گرونه درسته؟

اره از یکی پرسیدم گفت از پنج ملیون شروع میشه بروووو تا ناکجا😂

دست دوز گرونتره

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

من بختیاری ام اگ بخوام لباس محلیمونو بپوشم باید توو گرما ذوب شم

ها راس ایگوی

سر مینا و جووه شلوار قری

گرم سی الان

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

آره بعد لباساشونم مثل اینکه خیلی گرونه درسته؟

به شدت گرون مخصوصا اگه سوزن دوزی های لباس دست دوز باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من بختیاری ام اگ بخوام لباس محلیمونو بپوشم باید توو گرما ذوب شم

لباساتون خیلی خیلی زیباست🥺

مشخصه گرمه