2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو فرزندم ترجیحم تک فرزندیه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

من ۱۲ سال تک فرزند بودم

بعدش خواهرم اومد

اکثر بچه ها بزرگ ک میشن گله میکنن از تنهایی

۲ فرزند باز بهتره

البته 

اگر پولشو داری خرجشونو بدی

و اگررر شوهر درست حسابی داشته باشه ادم

ن یکی ک میخواد از صبح تا شب دعوا کنه

یه بچه رو بدبخت کردع طرف

یکی دیگ هم بیاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

همسر نخواست...با این وضعیت الان اره ..چون خواسته هاشون بالاست و با این گرونی بیش از یکی پس خواسته ها برنمیاییم.... یعنی میخوایم خوب زندگیی کنن  وگرنه بخواد کسی چندتا بیاره و با بخور نمیر بزرگشون کنه سخته بچه هم حسرت ب دل میمونه والا...  

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه دختردارم آره راضی ام دلالیم شرایط اقتصادی و سلامت جسم و روح خودم چون زایمان سختی داشتم و اینکه ازلحاظ روحی کشش سروکله زدن دوباره و تروخشک کردن بچه جدید ندارم هرچند دخترمم الان هنوز ۶ سالش زیاد بزرگ نیست ولی به هیچ عنوان حتی به بچه روم فکرم نمیکنم 

من دوستم تک فرزندی انتخابشون بود از 8 سالگی تا الان ک پسرش 12 سالشه همش ناراحته و میگ من هیچ کسیو ندارم میره باشگاه و کلاس و فلان باز میگ از خونه فراریه متنفره میگ خودم تنهام همه خواهر برادر دارن تو و بابا هم بمیرید یا پیر بشید من تا ابد تنهام همه با خواهر برادر خودشون وقت میگذرونن و چون ثروتمند هم هستن پسرش میگ الان دوستام بخاطر وسایلم باهام دوست میشن بعدا من هیچ کسیو ندارم

حیوان مورد علاقم: اکسم

باکمال احترام خوب نیست

دلیل خودم اینکه علاقه ای به بچه ندارم

حوصله بچه بزرگ کردن ندارم 

شرایط مالی طوری نیست که خیالم از همه چیز راحت باشه 

زندگیمون از صفر بدون کوچیک ترین کمک مالی شروع کردیم

قطعا بخوام بیارم این وسط باید از خودم بخاطر بچه ها بزنم

کمکی برای بزرگ کردن بچها ندارم 

بچه داری و بارداری و زایمان خیلی سختی داشتم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍