2777
2789
عنوان

پس خدا کی به ما نگاه میکنه

376 بازدید | 75 پست

از یکنواختی از نداشتن تفریح از بدبختی از بی پولی کلافم

نه مسافرتی نه تفریحی نه دل خوشی هیچی عید وتابستونو بهار وزمستون فرقی نداره همیشه گوشه خونه هستیم شاید تو ۲۳ سال عمرم ۵بار بیشتر مسافرت نرفتم  

خیلی خستم از زندگی که واسه من هیچی نداره بجز روزای یکنواخت بجز حسرت روزای جوونیم همینطور داره میگذره بدون اینکه جوونی کرده باشم بدون اینکه طعم خوشی رو دیده باشم کلی زندگیم شد حسرت ونداری

خیلی خستم بخدا پس خدا کی به داد ماها میرسه فکر کنمماها سیاهی لشکریم واسه پر کردن دنیا

عدالت خدارو شکر انگار ماها بنده هاش نیستیم انگار صدامون به گوشش نمیرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یچی بگم به نگاه کردن خدا نیستمنم یه مدت فکر میکردم به نگاه کردن اونهولی تا وقتی خودمون کاری نکن ...

دیگه چیکار کنیم

قبول کن خیلی چیزا خارج از توان ماست 

همش با خودم میگم سنم داره میره بالا پس کی جوونی کنم مثل هم سن وسالام

هیچی معلوم نیست.یهو دیدی ورق برگشت زندگیت از این رو به اون رو شد.روزای خوش ماهم میرسه.با اینکه داغونم ولی خیلی امید دارم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

والامنم واگذارکردم بخداازدردیوارطرف خوشبختی ریخت طوری ک هنوزتوشوکم قبول کن خداطرف ظلم ی نگاه ب مملکت ...

هم نظرم ولی یه عده میگن خدا اشتباهات ادمای خوب رو زودتر به روشون میاره و آدمای بد رو دیرتر 🗿

هیچی معلوم نیست.یهو دیدی ورق برگشت زندگیت از این رو به اون رو شد.روزای خوش ماهم میرسه.با اینکه داغون ...

دیگه کی

من خوشی وشادی تو پیری رو میخوام چیکاربعدگذشتن بهترین روزای عمرم میخوام چیکار