2777
2789

خیلیا معلولن خیلیا بیمارن خیلیا شوهرشون معتاده یا زندانه یا بیکاره و متاسفانه بچه هاشون خیلی اذیت میشن

و معمولا چون عده ای از اونا فقر فرهنگی هم دارن متاسفانه تعداد بچه ی بیشتری رو به دنیا میارن

تمام تلاشمونو کنیم تا به نیازمندان کمک کنیم 

نگیم وظیفه فلان ......هست خب وقتی. اونا به اندازه کمک نمیکنن خودمون باید در حق همدیگه مهربون باشیم

چه طور میتونیم کمک نکنیم وقتی یه نوزاد رو از نداری شیر نمیدن و با اب قند ارومش میکنن و هزار بیماری و نقص به خاطر تغذیه بد پیدا میکنه😔

خیلی از شهر ها مکان هایی برای مراقبت از معلولین هست متاسفانه معمولا کنترل ادرار و...ندارن و مجبورن از پوشک استفاده کنند و هزینه هاشون زیاده و متاسفانه بودجه کمی دارن سعی کنیم بهشون در حد توانمون رسیدگی کنیم

🖍️🖍️🖍️🖍️دوستان دقت کنید من میگم به ادم محتاج واقعی که توان کار کردن نداره یا بچه های فقیر یا زنان بی سرپرست و..........🔖🔖🔖🔖🔖🔖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره موافقم

کسانی که دارن کمک میکنن

ولی الان اکثر قشر جامعه خودشون ماه به ماه گوشت نمیخورن

سال به سال لباس نمیخرن

دیگه از کدوم خرح اضافی بزنن

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

[QUOTE=390815659]یادمه بچه بودم میگفتم بزرگ بشم میخوام به همه فقیرا کمک کنم الان ک بزرگ شدم خودم یکی از اون فقیرام🤣 ...[/QUOTE

اخی عزیزم😭😁

بله خیلی خوبه آدم دغدغه مند باشه.

یچیزی که ذهن منو در گیر کرده خانواده ما تا چند سال پیش در حد توان گاهی کمک میکردن 

اما الان خودمون از عهده مخارج برنمی‌اییم

. مدام در حال حساب کتابیم کم نیاریم از خیلی چیزای ضروری مون زدیم

وقتی به گذشته فکر میکنم خیلی حسرت میخورم.

امیدوارم اوضاع درست بشه

تو عمرم نه سفری رفتم به اون صورت نه رستورانی

حالا بچه بودیم چندبار زیارت و رستوران رفتیم

ولی بعدش دیگه نه

خدایی صرفه جویی دیگه چه صیغه ایه

الان اوضاع همه خراب حقوق اکثرا تا اخر ماه نمیرسونه انگشت شمارن اونایی که دارن

اوناییم که دارن اکثرا با زبون بازی و سیاست میخوان ادما سادرو بچاپن 

همیشه میکن از نخورده بگیر بده به خورده وگرنه پدرتو در میاره 

اوناییم که دارن اکثرا با زبون بازی و سیاست میخوان ادما سادرو بچاپن همیشه میکن از نخورده بگیر بده به ...

این چه حرفیع 

الان ما ماهی ۵۰.۶۰ داریم خداروشکر میرسونیم

یعنی دزدیم

شوهرم‌دو تا شغل داره