2777
2789

منم بالای چهل سالمه نمیدونم چی کنم ایا اقدام واسه بچه دوم خوبه یا نه ولی به نظرم اگه اقدام کردی مراحل غربالگری رو حتما انجام بده خصوصا امنیوسنتز که جوابش صد در صده البته درصد کمی حدود نیم تا یک درصد هم احتمال سقط داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل سالگی سن بچه اوردن نیست که.اون بچه تا میخواد نوجوونی و جوونی کنه باید بیفته دنبال دوا دکتر پدر مادر.ولی تصمیمتونو گرفتین ایشالا که خیره.مامان بزرگم دایی کوچیکه رو تو ۵۰سالگی اورده.ماشالا صحیح و سلامت

پرورش و بزرگ کردن مسأله آیی نیست ،منظورم سن مادر و سلامت بچه اس

باور کن اونا خیلی مهم اره چون این روزا غربالگری ها سلامت بچه رو.نشون میده

ی بنده خدایی میشناسم همین روزا دنبال داو درمون و بچه بود 40 خوردی داشت

اخری دکتر گفته بود بااین سن بچه شما سالم نمیشه... بشه هم فکر آیندش کردین من برای شما کاری انجام نمیدم ظلمه در حق بچه 

چهل سالگی سن بچه اوردن نیست که.اون بچه تا میخواد نوجوونی و جوونی کنه باید بیفته دنبال دوا دکتر پدر م ...

اون زمان تند تند بچه میاوردن بدن هاشون سالم میشد 

غذاهای سالم میخوردن تحت فشار امواج و.. هم اندازه ما نبودن

اینا رو باید در نظر گرفت

هرچند داییت قطعا هیچ وقت درک نشده از سمت خانواده 

باور کن اونا خیلی مهم اره چون این روزا غربالگری ها سلامت بچه رو.نشون میدهی بنده خدایی میشناسم همین ر ...

عزیزم ،ادما و طرز فکرشان فرق می‌کنه ،من از بچه چیزی نمیخام ،خدا رو شکر اینده هم توکل به خدا