2777
2789
عنوان

فرق ما با اون هایی که مذمتشون میکنیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14660 بازدید | 1571 پست

🔴 در آخرالزمان همه هلاک می‌شوند مگر کسی که...

🌕 امام حسن عسکری علیه السلام:

به خدا سوگند -فرزندم- دارای غیبتی خواهد بود که هیچ کس در آن دوران از هلاکت و نابودی نجات نمى‏‌یابد، مگر کسی که خداوند او را بر اعتقاد به امامت وی ثابت قدم نگه دارد و به دعا برای تعجیل فرج توفیقش دهد.

وَ اللَّهِ لَیَغِیبَنَّ غَیْبَةً لَا یَنْجُو فِیهَا مِنَ‏ التَّهْلُکَةِ إِلَّا مَنْ یُثْبِتُهُ اللَّهُ عَلَى الْقَوْلِ بِإِمَامَتِهِ وَ وَفَّقَهُ لِلدُّعَاءِ بِتَعْجِیلِ فَرَجِه‏.

📗كمال الدين، ج۲، ص۳۸۴

✅ توضیح:

➖دعا کردن برای فرج امام عصر علیه السلام، از راه‌های نجات در دوران ظلمانی غیبت است؛

➖دعا برای ظهور یک توفیق است که خدا نصیب انسان می‌کند و چون در آخرالزمان عده کمی اهل نجات خواهند بود، بنابراین این دعا نصیب هرکسی نمی‌شود؛

➖فرد باید خود را در فضای ولایت و امامتِ حجّت اللّٰه قرار دهد و تنها از او تبعیت کند، تا از مهلکه آخرالزمان رهایی یابد.

مهدویت•#  

_امام_زمانم#  

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

یا اللَّهُ یا رَحمنُ یا رَحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗