2777
2789
عنوان

نمی‌دونم خواستگارمو چیکار کنم

120 بازدید | 14 پست

جواب رد بهش داده بودم دوباره بهم نزدیک شده 

من خیلی میترسم بهش نزدیک شم 

و مامانمم همون اول گفت من تورو به این نمی‌دم 

من ۲۵ سالمه ایشون ۳۲

من دانشجوی پزشکی ترم ۴ ایشون لیسانس مدیریت بازرگانی 

ایشون یه فروشگاه تاسیسات و رادیاتور و ... داره 

من همین الان شاغلم و درآمدم+50

خیلی باشخصیته 

من خیلی خوشم اومده ولی میترسم پشیمون بشم 

میترسم بعداً در سطح هم نباشیم 

همه دوستام میگن این برای تو عالیه بهت میاد باشخصیت و ازدواجبه با خانواده اس

همه دوستام میگن از دستش نده

و پشیمون میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا پس فردا که همکلاسی‌هات با پزشک و دندانپزشک و جراح ازدواج کردن، اونموقع احتمالا پشیمون بشی، فعلا سنی نداری، موقعیتت هم عالی هس، مطمئن باش خواستگاران خیلی بهتری خاهی داشت 

خودم کادر درمان دوست ندارم ولی اطرافیانم ته دلمو خالی میکنن

همین که ته دلت خالی میشه یعنی امکانش بالاست که در آینده مقایسه کنی و پشیمون بشی، من مدتی در مرکز درمانی کار می‌کردم، شوهر پزشکان، کمترینشون مهندس شرکت‌های معتبر و به نام بودن 

پشیمون میشی موقعیت بهتر و سن نزدیکتر واسه شما زیاد هست واسه ایشون نه رابطه برد باخت به نفع اونه

همش دوستام دیوونه ام میکنن میگن این عالیه دیگه همچین موقعیتی برات پیش نمیاد پسر ها عوضی شدن ازدواجی نیستن میترسم بعداً بگم این پسر عاشقم بود چرا ردش کردم

همش دوستام دیوونه ام میکنن میگن این عالیه دیگه همچین موقعیتی برات پیش نمیاد پسر ها عوضی شدن ازدواجی ...

میخواهی عاشقت نباشه برای حکم جایزه رو داری ولی ضررش تو می‌کنی به وضوح تو همه چیز پایین تره

😭😭😭

من خودم که پرستارم با معلم قسمت نبود ازدواج کنم که وضعش از خواستگار تو خیلی بهتر بود یه چند وقت قصه خوردم ولی یه ماه قبل نامزد کردم با اقا ۳۴ ساله دندون پزشک خیلی محترم جدا از وضع مالیش خیلی اخلاقش خوبه منم فک میکردم دیگه مثل قبل پیدا نمیشه برام