2777
2789
عنوان

شوهر عوضی خیانتکار م

442 بازدید | 27 پست

بخدا دیگه خستمه من 16سال ازدواج کردم سه تا پسر دارم 

اولی 16دومی12سومی امسال میره کلاس اول

واقعا درمونده ام که باید چیکار کنم اول زندگیم با خانواده ش زندگی میکردم بعداز چند سال خونه ساخت رفتیم برای خودمون الان سه سال اومدیم یه شهر دیگه پارسال شغلشو تغییرداد یه سورتینگ فلفل دمه راه انداخت البته اجاره ای 

اینو بگم که 13سال معتاد بود وهی ترک میکرد دوباره ادامه میدادتا الان که خیرسرش پیکنیک و گذاشته کناراما قرص متادون میخوره بعد برای این کارش خیلی باخانما سرو کار داشت الا بماند یه زن بیوه همسن و سال خودم اومد برا حسابداری دوتا بچه هم داشت منو اصلا  در جریان کاراش

نمیزاشت شوهرم خلاصه که با این ریخته بود روهم و صیغه ش کرده بود اما شوهرم میزد زیرش و می‌گفت پاپوش 

بماند که چقدر ضربه روحی و جسمی خوردم چقدر چالش 

داشتیم قبل از عید سوله شو عوض کرد حالا یعنی این ج..نده راهم بیرون کرده بود به ظاهر اما باهم بودن 

من از درون میسوختم وحس ششم خیلی قوی بود وهمه چیو میفهمیدم اما دیگه توان جنگیدن نداشتم چون دراون حینم خواهرم مریض بودا سرطان داشت ومن باید میرفتم پیشش خیلی عذاب کشیدم 

این مرد عوضی م پسر بزرگمم دنبال خودش میبره الان هم یعنی از اول زندگیش ما هیچوقت درست درمون خرج زندگی نداشتیم .الانم نمیده اینو گفتم که یعنی خرجی هم درست نمیده 

دیشب متوجه شدم پسرمم بهم خیانت کرده میدونه که باباش 

با اون زن که در ارتباط اما خودشم باهش حرف میزنه و ننجون صداش میکنه اخه پسرم از اول بچگیش از باباش میترسید خیلیم ساده س 

وای دیشب تاصبح چشم روی هم نگذاشتم و فقط گریه میکردم 

بین دو اهی موندم نمیدونم چیکار کنم 

این عوضی حالا به ظاهر یا هرچی محبت میکنه اما من میفهمم که دلی نیست 

من خیلی ازش سرد شدم اما بین دو راهی موندم تو را خدا بیاید بمن بگید چیکار کنم درضمن اوایل زندگیم که سیلی میزد تو گوشم ..گوشام آسیب دیده باید عمل کنم بخدا تا بعداز دوسالگی بچه اولم نمیدونستم دندون درد چیه وقتی یکیش سوراخ شد ودرد شدید داشت بردم دکتر گفت فقط بکش دکتر گفت جون بزار درستش کنم بقیه دندوناشم خراب میشه به مرور گفت نه اخه فایده نداره درست کردنشم

خلاصه الان یه طرف فکم خالی 

من دختر مجرد که بودم سن 18سالگیم خیلی خاستگار داشتم تو فامیل از نظر زیبایی من اول بودم 

اینو گفتم که یوقت پیش خودتون نگید حتما زشت بودی و 

یا ....شوهرم خداییش تا پارسال کوچکترین خیانتی بمن نکرده بود تاوارد این شغل کثیف شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان گفتنش تو نی نی سایت جز درد دل چه فایده داره درکت میکنم کامل ولی کاش همون موقع که اولین بار کتکت زد یه فکری میکردی و نمیذاشتی انقدر وقیح بشه بخاد خیانت کنه واقعا با وجود سه تا بچه سخته تصمیم گیری .کامل شرایطت بسنج بعد تصمیم بگیر

اخه الان گفتنش تو نی نی سایت جز درد دل چه فایده داره درکت میکنم کامل ولی کاش همون موقع که اولین بار ...

بله منم اومدم اینجا یکی بهم یه محکی بزنه بخدا خیلی فکر میکنم میبینم این عوضی تو این زندگی چیکار کرده برایمن جز دردو سختی خودمم میدونم هیچ گوهی نیست اما دودلم که ول کنم برم یا بمونم سنمم زیاد شده 39سالمه 

از کار پسرت نمیشه گذشتتتتتمن بجات بودم جدا میشدم بچه هامو مینداختم ور دلش ک هرکیو میخان جای مادرشون ...

پولم ندارم برم یه مشاور حداقل راهنماییم کنه چجوری جدا بشم اخه بابا و مامانم فوت شدند

بله منم اومدم اینجا یکی بهم یه محکی بزنه بخدا خیلی فکر میکنم میبینم این عوضی تو این زندگی چیکار کرده ...

بسنج پشتوانه مالیت چه جوریه.اصلا بعد طلاق جایی داری بمونی یا نه.ولی به نظر من بمون سر زندگیت و بساز شرایطو از مشاوره کمک بگیر.شرایطت خاصه چون سه تا بچه داری سخته بخای جدا بشی عزیزم

معلومه الکی داری خودتو فدای بچه هات میکنی نهایت سومی و ببر با خودت و جدا شو اینجوری دوروز دیگه زنه ازش حامله هم میشه چون صیغشه اونجا دیگه کلا نابود میشی تا چیزی نشنیدی هنو خودت ول کن برو اگ پشتوانه داری یا میتونی مستقل زندگی کنی یا حداقل یه چیزی ب نامت بزنه ک فرداروز زنه نیاد سهم بگیره ازش

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..