بخدا دیگه خستمه من 16سال ازدواج کردم سه تا پسر دارم
اولی 16دومی12سومی امسال میره کلاس اول
واقعا درمونده ام که باید چیکار کنم اول زندگیم با خانواده ش زندگی میکردم بعداز چند سال خونه ساخت رفتیم برای خودمون الان سه سال اومدیم یه شهر دیگه پارسال شغلشو تغییرداد یه سورتینگ فلفل دمه راه انداخت البته اجاره ای
اینو بگم که 13سال معتاد بود وهی ترک میکرد دوباره ادامه میدادتا الان که خیرسرش پیکنیک و گذاشته کناراما قرص متادون میخوره بعد برای این کارش خیلی باخانما سرو کار داشت الا بماند یه زن بیوه همسن و سال خودم اومد برا حسابداری دوتا بچه هم داشت منو اصلا در جریان کاراش
نمیزاشت شوهرم خلاصه که با این ریخته بود روهم و صیغه ش کرده بود اما شوهرم میزد زیرش و میگفت پاپوش
بماند که چقدر ضربه روحی و جسمی خوردم چقدر چالش
داشتیم قبل از عید سوله شو عوض کرد حالا یعنی این ج..نده راهم بیرون کرده بود به ظاهر اما باهم بودن
من از درون میسوختم وحس ششم خیلی قوی بود وهمه چیو میفهمیدم اما دیگه توان جنگیدن نداشتم چون دراون حینم خواهرم مریض بودا سرطان داشت ومن باید میرفتم پیشش خیلی عذاب کشیدم
این مرد عوضی م پسر بزرگمم دنبال خودش میبره الان هم یعنی از اول زندگیش ما هیچوقت درست درمون خرج زندگی نداشتیم .الانم نمیده اینو گفتم که یعنی خرجی هم درست نمیده
دیشب متوجه شدم پسرمم بهم خیانت کرده میدونه که باباش
با اون زن که در ارتباط اما خودشم باهش حرف میزنه و ننجون صداش میکنه اخه پسرم از اول بچگیش از باباش میترسید خیلیم ساده س
وای دیشب تاصبح چشم روی هم نگذاشتم و فقط گریه میکردم
بین دو اهی موندم نمیدونم چیکار کنم
این عوضی حالا به ظاهر یا هرچی محبت میکنه اما من میفهمم که دلی نیست
من خیلی ازش سرد شدم اما بین دو راهی موندم تو را خدا بیاید بمن بگید چیکار کنم درضمن اوایل زندگیم که سیلی میزد تو گوشم ..گوشام آسیب دیده باید عمل کنم بخدا تا بعداز دوسالگی بچه اولم نمیدونستم دندون درد چیه وقتی یکیش سوراخ شد ودرد شدید داشت بردم دکتر گفت فقط بکش دکتر گفت جون بزار درستش کنم بقیه دندوناشم خراب میشه به مرور گفت نه اخه فایده نداره درست کردنشم
خلاصه الان یه طرف فکم خالی
من دختر مجرد که بودم سن 18سالگیم خیلی خاستگار داشتم تو فامیل از نظر زیبایی من اول بودم
اینو گفتم که یوقت پیش خودتون نگید حتما زشت بودی و
یا ....شوهرم خداییش تا پارسال کوچکترین خیانتی بمن نکرده بود تاوارد این شغل کثیف شد