2777
2789
عنوان

عفونت دندان عصب کشی شده

88 بازدید | 17 پست

من قبلا دندونمو عصب کشی کردم الان چون شکسته و سرباز مونده به مدت دچار عفونت شده ، می‌خوام بکشمش ، اگه با عفونتی که داره برم دندون پزشکی بی حسی روش اثری نمی کنه ؟ چطوری عفونتشو خوب کنم ؟؟ 

آموکسی سیلین ومترونیدازول بخوربعدبرودندون پزشکی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ی هفته چرک خشک کن بخور 

برو بکشش 

من دندونم حتی روکشم داشت ولی عفونت کرد

رفتم گفت عفونت داره باید قرص میخوردی 

گفتم مهم نیس بکش

بیین ولی زود اقدام کن 

چون دکترم گفت عفونت دندون به مرور استخون فک و از بین میبره 

چند روز ؟؟؟

۱هفته

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
برو دکتر ببینه شاید قابل نگه داشتن باشه حیفه نکش . آنتی بیوتیک بخور عفونت ش خوب بشه بعد برو که بی حس ...

رفتم دید گفت متاسفانه نمیشه نگهش داشت , از کجا بفهمم عفونتش خوب شده ؟

آره ی هفته چرک خشک کن بخور برو بکشش من دندونم حتی روکشم داشت ولی عفونت کردرفتم گفت عفونت داره باید ق ...

چون دندونتون اون موقع که می‌خواستیم بکشید عفونت داشت , حین کشیدن درد داشتید ؟؟

ریشش عفونت کرده باشه باید عصب کشی مجدد کنی ک اونم خداتمن میخوا تقریبا با ایمپلنت برابری میکنه ولی تو ...

رفتم پرسیدم دیروز گفت طول ریشه کمه نمیشه نگه داشت دندونو ، و اگرم یک درصد طولش خوب باشه ، ۵ مرحله زمان می بره درحد ایمپلنت هم هزینه داره هم اذیتش بیشتره ، سر همین دیگه مجبورم بکشم

رفتم پرسیدم دیروز گفت طول ریشه کمه نمیشه نگه داشت دندونو ، و اگرم یک درصد طولش خوب باشه ، ۵ مرحله زم ...

خب از خودش میپرسیدی واس عفونتش بخوابه چکار کنی

سرخود انتی بیوتیک نخور خطرناکه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
به نظرت حضوری دوباره برم پیشش ازش بپرسم ؟

اره بابا

درد میکنه دندونت؟ ابسه کرده؟

من ریشه دندونم چند ساله عفونت کرده بعد عصب کشی ولی بیشتر نشده دردم نداره دست نزدم بهش هنوز

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁