2777
2789

از ساعت 7 صبح بیدارم اما حوصله هیچ کاری ندارم فقط دلم میخواد دراز بکشم و گوشی ببینم، چند دقه پیش بلند شدم رفتم آشپز خونه( وسایل ترشی گرفتم چنننند روزه،) ترشی درست کنم اصلا حوصلم نگرفت گفتم حالا بعدا درست میکنم، دوتا پتو ینفره گذاشتم حموم یساعت پش گفتم برم اونا رو بشورم رفتم آب و باز کردم دوباره بستم اومدم بیرون گفتم کاریه ميندازم تو ماشین، همیشه انگار خسته و کسلم اما قبل ظهر تا ظهر بیشتر کسلم نمیدونم چیکار کنم، دوست دارم درست بشم اما نمیدونم چطوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اهل سریال و موزیک و اینا نیستم🙁

چرا؟ حتما یه سبکی رو دوست داری

مثلا جنایی کمدی درام ترکی اکشن هرچی

ب نظرم از ایرانیش شروع کن که اگر اشپزخونه هم رعتی صداشو بشنوی

کم کم نگا کنی جالب باشه پیگیر میشی

ماکه برق قطعه جرات ندارم تکون بخورم‌ازگرمامیفتم🙂

نه واسه ما ساعت 1 برق میره، هی میگم تا برق هست پاشم کارامو بکنم، برامون میره فشار آبمونم خیلی کم میشه نمیشه هیچکاری کرد ولی تنبلیم میاد