2777
2789

من ندارم ولی نمیتونم دیگه بهشون اعتماد کنم الان دو هفته است کارتخوانم که خود خریدم قطع ه اعصابم خورده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من ندارم ولی نمیتونم دیگه بهشون اعتماد کنم الان دو هفته است کارتخوانم که خود خریدم قطع ه اعصابم خورد ...

کارتخوان واسه خیلیا قطعه ک

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد بختیه اینه تماس میگری پاسخگو نیستن میگن از سمت مخابراته یا همین بانک سپه هنوز نمیتونند کارت به کارت کنند حالا پولو بزاریم بلو بانک که مجازیه اعتباری نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بلوبانک چیه؟چه مزیتی داره؟

کارته 

عین کارت عابر بانک های دیگه

رایگان برات میفرستن

برا رمز دوم نمیخواد بری بانک

کلی وام داره

کلا از بقیه بانک ها راحتتره

بد بختیه اینه تماس میگری پاسخگو نیستن میگن از سمت مخابراته یا همین بانک سپه هنوز نمیتونند کارت به کا ...

بلوبانک که چندین ساله معتبره اتفاقا خیلی کارت مرقوبیه