2777
2789
عنوان

خسته شدم از فکرم بیرون نمیره

181 بازدید | 29 پست

مادرشوهرم چند ماه پیش فوت شد.من واقعا اوایل ناراحت بودم بعد برخورد بد کل خانواده شوهرم فهمیدم چه هجمه ای روی منه. الان فکر میکنم اون هجمه بخاطر حرفهای بد مادرشوهر پشت سر من بوده. چون بچه هاش فقط ب حرف مادرشون بودن.البته قبلش هم به من حساس بودن ولی الان خیلی واضح دشمنن .بنظرتون درست فکر میکنم که مادرشون زنده بود از من بد میگفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بی توجه باشید رفت و امد رو محدود کنید 

ادما همینن ما هم تو فامیلامون اینجوری داشتیم همه رو دشمن میدونن بری خونه شون ناراحت میشن نری ناراحت میشن اخرش میگن ما حرفی نزدیک 

چند وقت دیگه پشیمون میشن از کرده شون 

بیخیال بابا همه جامون یه متر خاکه این همه بد همو میگیم این همه آزار اذیت اخرشم تنمون نصیب خاک میشه ف ...

واقعا.مایی که زندگیمون رفت پای اینا.شوهرم ما رو ول کرد رفت خدمت کنه ب مادرش.این شد جوابمون

فکرم خیلی درگیره.

بیخیال یک مدت سعی کنید فکرتون رو به کارهای دیگه مشغول کنید با همسرتون در مورد رفتار دیگران صحبت کنید و بگین شاید اونها هم رفتار معمولی دارن ولی تو ذهن شما رفتار بد تلقی میشه 

آقا هستم 

نه،😂شوخی میکنیمن رفتم خونه پدرش وپیام داد فحش داد که زنت چرا اینجا میاد

خب یک مدت نرین دور باشین ، همسرتون گفت برین نگفت نرین ، سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ، بیکارید میرید تو محیطی که فقط ذهنتون و اعصابتون به هم میریزه 

آقا هستم 

خب یک مدت نرین دور باشین ، همسرتون گفت برین نگفت نرین ، سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن ، بیکارید م ...

من که نمی‌دونستم از سر زدن ب پدرشون هم ناراحت میشن من کلا صلح طلبم اگر ناراحت باشه کسی سعی میکنم رفع سوتفاهم کنم