2777
2789
عنوان

دوستانی که تو رابطه بودن راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جان پسری اگر دل تنگت باشه نمیزاره کار به دو هفته نو سه هفته ندیدن و بعد احتمالا ماه ها بکشه ..به ...

بله خودم بعد ماها به این نتیجه رسیدم میدونی آدمو گیج میکنه قربون صدقه های فراوان بعد التماس واسه کات نکردن که درست میشم 

تو یه شهر بودین؟چجور مهارتی باید داشته باشی مگه

حس زنونگیت🤣 خب همون ماهی یبارم بری میفهمی دیگه بنده خدا کار داره

جدی میگم طرف بد باشع میفهمی دستش رو میشه خوبم باشه میفهمی

درخواست ندین قبول نمیکنم

حس زنونگیت🤣 خب همون ماهی یبارم بری میفهمی دیگه بنده خدا کار دارهجدی میگم طرف بد باشع میفهمی دستش رو ...

ادم خوبیه مشکل اینم هست قصد ازدواج نداره خب طرف باید قصدی داشته باشه 

حس زنونگی میشه بگی شما چه کارایی کردی شاید واسه آدم جدیدی بکار بردم😂

ادم خوبیه مشکل اینم هست قصد ازدواج نداره خب طرف باید قصدی داشته باشه حس زنونگی میشه بگی شما چه کارای ...

من خودم حس ششم خیلی قویه منظورم اون بود قصذ ازدواج نداره هر چقدر بیشتر باهاش بمونی موقع جدایی ضربه بدی میخوری مواظب باش

درخواست ندین قبول نمیکنم

راستش چندماه قبل کارشم متاسفانه این شکلی شده بود اون بهانه روحیه بیکاری میگفت استادم اجازه نمیده جای ...

سرسنگین باش و بهش بی محلی کن،حرفاش همه بهانست،من هم قبل از ازدواج با همسرم دوست بودم شرایط کاریشم دوشب شیفت بود تا ۱۲شب،دوروز تا ۴عصر،مسافتی هم ۱ساعت فاصله داشت باهام،ولی عین اون دوروز روبدون اینکه بره خونه لباس عوض کنه گازشو میگرفت میومد پیشم،هنوزم که هنوزه بعد از ۱۱سال گوش شیطون کر،رفتارش همونه بعد از اداره مستقیم خونه و تفریبا هرروز بیرون بردن من و بچش

مهم اینه بخواد،کسی که بخواد از خستگیش هم میزنه و حتی شده زمان کوتاه میاد دیدنت

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚