2777
2789
عنوان

دوستانی که تو رابطه بودن راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرسنگین باش و بهش بی محلی کن،حرفاش همه بهانست،من هم قبل از ازدواج با همسرم دوست بودم شرایط کاریشم دو ...

انشاالله که همیشه خوش باشین کنار هم 

درسته منم همین فکرو دارم حداقل یه روز در هفته یه وقت بزاره باید خودش بخواد هیچی زوری نمیشه متاسفانه 

انشاالله که همیشه خوش باشین کنار هم درسته منم همین فکرو دارم حداقل یه روز در هفته یه وقت بزاره باید ...

ممنون عزیزم آمین🙏

باورکن حقیقت همینه و هرچقدر بخوای کوتاه بیای یا پافشاری کنی اوضاع بهتر نمیشه.ارزشت بیش از ایناست

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

من و دوس پسرم هم شهری هستیم ولی ماهی یبار میریم بیرون😂😂 دیروز یه دعوا داشتم باهاش نه سر بیرون رفتن ...

ماهم اینجوری بودیم من که دیگه تلاشی نمیکنم خستم واقعا هرچی حرف بزنی باز تورو میکنن مقصر 

چرا رابطها اینجور شده خدایی😐😂چندوقته باهمین