2777
2789

دوستان ما بیرون رفتنامون با پارتنرم دو هفته ای یکبار شده دیگه خودش میگه دیگه بخاطر کارم نمیتونم بیام آرایشگاه داره دو یا سه ماهی باز کرده شاید به سه هفته ندیدن برسه اعتراضم کنم میگه چیکار کنم میشه مغازمو ببندم بنظرتون باید کنار بیام یکسالو خورده ای میشه همو می‌شناسیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم نیاز دارم یکم دیده شم بلاخره رابطه به مرور زمان سرد میشه

اگه دلش تنگ بشه میاد میبینت اون الان اولویتش کارش میگی هم که تازه شروع کرده نمیخواد کم کاری کنه 

دیگه اگه دوستش داری باهاش کنار بیا تا کارش بیفته رو روال 

سلام من چی بگم با کسی تو رابطه بودم که جنوب کشور بود برای کارش ، مهندس شرکت نفت بود من کجا تقریبا شمال شرقی 

مجازی آشنا نشدیم اما خب رابطه مون تایمی که دور بودیم مجازی بود نمیشد بگم من دلم میخواد هر هفته یا دو هفته ببینم ات 

بنظرم پیدا از رابطه اشتباه ، رابطه اصولی با هدف درست صرفا دیت کافه نیست 

هفته ای دوساعت زمان زیادی نیست اگ بخواد میتونه خالی کنه،مشکل اینجاست نمیخواد

خب متاسفانه منم همینو میگم حداقل یه جمعه 

میگفت مادرم میگه جمعه ها ببرم بیرون بعد میگفت نمیشه که دو روز در هفته مغاره رو ببندم دید عصبی شدم گفت باشه هفته ای یکبار که اونم خبری نیست یا میگه صبحا ساعت ۷بیا خب من به خانوادم چی بگم وقتی نه دوستی دارم بهانه بیارم نه چیزی 

اگه دلش تنگ بشه میاد میبینت اون الان اولویتش کارش میگی هم که تازه شروع کرده نمیخواد کم کاری کنه دیگه ...

راستش چندماه قبل کارشم متاسفانه این شکلی شده بود اون بهانه روحیه بیکاری میگفت استادم اجازه نمیده جایی برم اگه کار بود کناز میومدم

سلام من چی بگم با کسی تو رابطه بودم که جنوب کشور بود برای کارش ، مهندس شرکت نفت بود من کجا تقریبا شم ...

شما خب دوتا شهر مختلف بودین و حق داشتین که کمتر دیدار حضوری بشه اگه ارزش داشته باشه صبر کردن واسش ارزش داره ولی خب اینطور رابطه ای آدمو اذیت میکنه 

وابستگی و عشقو دیدن تلفنی احترام توجه و اولویت تو رابطه خیلی لازمن 

ما تو یه شهریم متاسفانه قبل کارشم چنین مشکلی بینمون پیش اومد

اسی جان پسری اگر دل تنگت باشه نمیزاره کار به دو هفته نو سه هفته ندیدن و بعد احتمالا ماه ها بکشه ..

بهش پیله نکن و ببین اگه واقعا نمی خواد ، تموم کنی شاید بهتر باشه ..

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
خب متاسفانه منم همینو میگم حداقل یه جمعه میگفت مادرم میگه جمعه ها ببرم بیرون بعد میگفت نمیشه که دو ر ...

ولش کن میتونی یکمم دورشی دلش تنگشه ب خودش میاد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤