2777
2789
به علائم نیست منم دیدم علائم منو داشتن و جنسیت فرق داره ،بدن هر کسی فرق میکنه،منم رقتم ان تی بهم جنس ...

۱۵ هفته رفتید سنو چه سنویی دادین من‌الان میرم ۱۳ هفته دو هفته دیگه برم اسمش‌چ‌سنوییه

هرچه بنده بی عیب باشه من‌یکم‌ ذوق دارم😁

من بچه اولم اصلا فرقی نداره

چه دختر باشه چه پسر واسه هردوش ذوقو دارم🥲

من اخه اصلا هیچ علائم بارداری هم ندارم نه ویار هیچی 

اما به علائم توجه نکن اینا همه به بدن مادر ربط داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۵ هفته رفتید سنو چه سنویی دادین من‌الان میرم ۱۳ هفته دو هفته دیگه برم اسمش‌چ‌سنوییه

اسمی نداشت زنگ زدم منشیش گفتم میخوام سنو جنسیت بدم گفت زوده گفتم نه دکتر گفته میتونه تشخیص بده دیگه نوشت برام سنو جنسیت و بارداری ،

زنگ بزن بگو برا جنسیت میخوام

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا جنسیت رو نکفت پاهاش بسته بود؟؟؟

نمیدونم جاریم 13 هفته رفته بود ان تی من 12 هفته رفتم ب اون گغته بود ب من نگغت انقدم بداخلاقه ادم میترسه ازش سوال کنه دیگه من نپرسیدم گفتم حتمن دختره ک بهم نگفته ولی 15 هفته ک رفتم  ازم پرسید ان تی احتمال ندادم بهت مگه؟انگار یادش رفته بوده اینجور برداشت کردم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم جاریم 13 هفته رفته بود ان تی من 12 هفته رفتم ب اون گغته بود ب من نگغت انقدم بداخلاقه ادم میت ...

اصلا اطراف من هرکی ۱۲ هفته رفته بود انتی مشخص شده بود چه دختر چه پسر نمیدونم من جای دیگ رفتم نتونستن درست تشخیص بدن