2777
2789
عنوان

شما بودین با این شوهر چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 76 پست
باهزار نذر و نیاز حاضر شده بریم ولی الانم اینطوری میکنه من خیلی ساده هستم میخواد منو بهم بریزه دعوام ...

توبازیش نرو بهت گفتم باهش بحث نکن هربار خواست جنجال کنه بگو اگه میخوای حرف بزنیم من اماده ام اما اگه میخوای دعوا کنی من شرایط روحی مساعدی ندارم راجب خونم حرفی ندارم حرفم همون تغییرم نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبازیش نرو بهت گفتم باهش بحث نکن هربار خواست جنجال کنه بگو اگه میخوای حرف بزنیم من اماده ام اما اگه ...

پس شما میگید که حتما برم اخه دیشب تا صبح تو فکر بودم که راست میگه اونکه با ماشین میره سر کارش و من میمونم بدون ماشین تو خونه دور از همه چیز به نظرت چیکار کنم یع سال صبر کنم یا برم ? لطفا راهنماییم کن

گناه من سادگی بود .
موقعی خودتون خونه دارین اصلا عاقلانه نیست پول کرایه خونه بدین

اخه خونمون بیرون شهره و من اصلا عادت ندارم میترسم حرف شوهرم درست باشه و من نتونم بمونم اونوقت اونم‌نمیاد دیگه بریم

گناه من سادگی بود .
پس شما میگید که حتما برم اخه دیشب تا صبح تو فکر بودم که راست میگه اونکه با ماشین میره سر کارش و من م ...

شمارو نمیدونم عزیزم شما یچیز کلی گفتی

اما من خودم تو این شرایط بودم حتما و قطعا میرفتم برای من استقلال اولویت  تا وقتی خونه مادرشوهر باشم هم دخالتا زیاد هم احساس راحتی و ازادی ندارم 

همه اون تهدیدام بخاطر این ک شمارو منصرف کنه چون بچه ننه اس

شما ببین اینجایی ک هستی روانت چقدر درارامش؟

اونجا شاید تنها باشی اما ارامش داری بعلاوه یکی مثل من عاشق تنهایی و واقعا تنهاییو دوس دارم حالا کره مریخ ک نیس دوروز یبار میشه خونه مادر رفت یا حداقلش هفته ای یبار

موقعی که تو خونه خودتون برین میبینین چقدر آرامش دارید

ممنون یکم آروم شدم نمیدونی چقدر از دیشب استرس گرفتم و گریه کردم ده سال کنار مادرش رنج کشیدم شوهرم حداقل نمیگه که همینجا که الان نشستیم رو  اجاره میدم و خونه خودمونم اجاره میدم یه خونه خوب همینجا میگیرم میخواد بالاسر مادرش مستاجر نشینه ولی به من میگه بمون اینجا

گناه من سادگی بود .
ممنون یکم آروم شدم نمیدونی چقدر از دیشب استرس گرفتم و گریه کردم ده سال کنار مادرش رنج کشیدم شوهرم حد ...

قشنگم ۱۰ سال بودن با اونارو تجربه کردی و سختی کشیدی

حالا یسال برو مسکن مهر و مستقل شو کره مریخ ک نیست دیگه نتونی برگردی برو تجربه کن ته تهش اگه دیدی وای شرایطت بدتر از قبل برگرد همونجا اونام ازخداشون اما من مطمئنم مستقل بشی ارامشت بیشتر میشه همسرت ماه اول شاید اوقات تلخی کنه اما کم کم اونم بهتر میشه

شمارو نمیدونم عزیزم شما یچیز کلی گفتیاما من خودم تو این شرایط بودم حتما و قطعا میرفتم برای من استقلا ...

مرسی از راهنمایت، ،من خودمم عاشق تنهایی هستم ،ولی شوهرم خوب میدونه چی بگه ولی کور خونده فکر کرده مثل ده ساله پیش هست که من گول بخورم .بازم ممنون 

گناه من سادگی بود .
قشنگم ۱۰ سال بودن با اونارو تجربه کردی و سختی کشیدیحالا یسال برو مسکن مهر و مستقل شو کره مریخ ک نیست ...

بله قطعا میرم ولی دیشب شوهرم میگفت اگه اونجا رفتم دیگه نمیام اینجا میدونم میخواد من بترسم و بگم باشه نمیریم 

گناه من سادگی بود .
بله قطعا میرم ولی دیشب شوهرم میگفت اگه اونجا رفتم دیگه نمیام اینجا میدونم میخواد من بترسم و بگم باشه ...

گفتم از تهدیداش نترس بگو باش من رو حرفم هستم

عزیزم استقلال خیلییی ارامش داره شاید یکم چالش داشته باشه اما قطعا بهترین کار 

شما ببین حتی پرنده هام جوجه هاشونو از لونه پرت میکنن بیرون ک مستقل بشن 

حق داری بترسی چون شوهرت حمایت نمیکنه اما قوی باش بخاطر خودت و بچه ها کوتاه نیا

گفتم از تهدیداش نترس بگو باش من رو حرفم هستمعزیزم استقلال خیلییی ارامش داره شاید یکم چالش داشته باشه ...

اصلا خودم انقدر بدم میاد هرکی میاد میگه عروسم پیشمونه احساس کوچیکی میکنم ،انگار خیلی بدبختم که اینجا هستم 

کم‌کم وسایلمو میچینم‌تو کارتن و میزارم کنار تاببینه .

گناه من سادگی بود .
اصلا خودم انقدر بدم میاد هرکی میاد میگه عروسم پیشمونه احساس کوچیکی میکنم ،انگار خیلی بدبختم که اینجا ...

برات بهترینارو ارزو دارم عزیزم ایشالا با ذوق و خوشی بری خونه جدیدت به شادی❤️❤️❤️روزای خیلی خیلی خوبی پیش رو داشته باشی زیبا 

برات بهترینارو ارزو دارم عزیزم ایشالا با ذوق و خوشی بری خونه جدیدت به شادی❤️❤️❤️روزای خیلی خیلی خوبی ...

خیلی ممنونوعزیزم لطف کردین 🥰🥰

گناه من سادگی بود .