2777
2789
عنوان

درد و دل یه دختر بیست ساله

65 بازدید | 4 پست

سلام نمی‌دونم این متن و کی قراره بخونه فقط نوشتم شاید یکی شرایطش عین من بود و کمک کرد بهم 

من ترم سوم حسابداریم تا الان هرکاری لازم باشه کردم نتونستم کار خوبی پیدا کنم همیشه آدم به راهی بودم دوسال پیش تو یه رابطه ایی بودم که واقعا طرف و دوست داشتم اما نشد برسیم به هم بعد از اون زندگیمو تغییر دادم حجاب کردم و به خودم عشق دادم اما دیگه کسی دوسم نداشت حتی خانوادم خواستگار هم زیاد دارم اما باب میل من نیستن نمیتونم خودمو بدبخت کنم خانوادم با حرفاشون اذیتم میکنن همیشه سر کوفت میزنن که تو رو داریم تحمل میکنیم اینم بگم تو شهر کوچیکم کار خیلی کمه اگه تجربه همچین چیزی دارید کمکم کنید

هنوز سنت کمه عزیزم منم حسابداری و ۲۳ هستم بزار درست تموم بشه تو این دوره که وقت داری هنوز دانشجو هستی یکی کلاس زبان حتما برو مدرکش رو بگیر یکی کامپیوتر اینا مکمل مدرک دانشگاه هستند بعدش کارورزی هم میتونی بری من رفتم واسه آموزش خوبه دیگه برای شغل اکثر فروشگاه های زنجیره ای و هایپر نیرو میخوان یه سری بزن به سایتشون یا حضوری برو اینا دیگه شخص مناسب فرصت شناخت بده 

هنوز سنت کمه عزیزم منم حسابداری و ۲۳ هستم بزار درست تموم بشه تو این دوره که وقت داری هنوز دانشجو هست ...

کلاس زبان میرم مدرک آی سی دل گرفتم نمی‌دونم واقعا 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من نمیدونم ب حرف هام عمل خواهی کرد یا نه

ولی اینو بدون ک یک:تمام استخدامی ها بعد از اینکه مدرک بگیری میتونی شرکت کنی

دوم سن استخدام ادارات دولتی 40 ساله...ک خیلی خیلی زمان داری هنوز

تمام تمرکزت بزار روی درس 

ازت خواهش میکنم دنبال پارتنر و ازین چرت و پرت ها نباش

چوون خیلی خیلی وقت داری واس این کارها