2777
2789

نمیدونم چرا همه ش شک میکنم به همدستی به قاتلا 

آخه چرا باید بگذره ؟ الان فقط حکم قاتلا شد ۳ سال حبس و بعد آزادی 

تازه هموطنشم نبودن 

از این‌گذشته با اون مرگ فجیعی که داشتن و حالا به قول خودشون تو همون حال پدر مادرش رو دیده !

حتما بهشون وعده وعید داده که چیزی نگن در عوض اینم از قصاصشون بگذره

چون این سلبریتی ها هر جایی قتلی میشد فاز حقوق بشری میگرفتند و راه میوفتادن دنبال رضایت خانواده مقتول و این بازیا حالا که نوبت خودشون شده دیگه باید همون داروئی که واسه بقیه تجویز میشد رو هم نوش می‌کردند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون این سلبریتی ها هر جایی قتلی میشد فاز حقوق بشری میگرفتند و راه میوفتادن دنبال رضایت خانواده مقتول ...

نبابا قضیه فراتر از این حرفاس 

الان‌دو ساله گاهی بهش فکر میکنم خیلی معنای پیچیده ایه

واقعا جریان چیه ؟ همیشه بهش فکر میکنم خودم فکر میکنم دخترشون تو قتلشون دست داشته

دختر بیچاره  این جه حرفیه پشت سرش

دخترش میدونه اونها فقط اجرا کننده بودن  همه میدونن

اینجا هم جای توصیح نیست 

دختر بیچاره این جه حرفیه پشت سرشدخترش میدونه اونها فقط اجرا کننده بودن همه میدونناینجا هم جای توصی ...

گفتم شاید تحت تاثیر بلوغ و دوران نوجوانی و..‌. دست به چنین کاری زده باشه 

خب اگه مقصر نیست چرا حکم به قصاص نداد؟!

هیج وقت برای قتل عمد با برنامه قبلی کسی دنبال رضایت گرفتن نبوده قاطی نکنین

قتل غیر عمد که قصاص نداره چی میگی اصلا، ولی یه پای ثابت بودن همیشه سلبریتی که خانواده مقتول رو همیشه تحت فشار رسانه ای میداشتند 

قتل غیر عمد که قصاص نداره چی میگی اصلا، ولی یه پای ثابت بودن همیشه سلبریتی که خانواده مقتول رو همیشه ...

ببین در دعوا  هن یکی بدون برنامه چاقو بزنه به طرف بمیره حکم قصاص میدن  خیلی وقتا

ولی اینکه کسی با برنامه قبلی وارد خونه کسی بشه به هدف قتل و اینطور...‌‌ نه کسی در این مورد نمیره دنبال رضایت گرفتن

و درضمن اینجا دلیل رضایت دادن متفاوته از اول خانواده مهرجویی گفتن ما قبول نداریم اینها قاتل اصلی هستن 

دلیل رضایت اعتراض هست