مامانم داره میره روضه کاره همیشش شده مسجد رفتن میتونس نره همه خونه خوابن بعد من تنهایی باید ببرم خواهرمو مدرسه ثبت نام کنم تا الان نخابیدم ک بتونم ببرمش مدرسه ثبت نام کنم بعد ب مامانم گف میری اونجا ولی ی دقیقه نمیری دخترتون مدرسه ثبت نام کنی بم میگه خودت پاشو با خواهر بزرگتر برید ثبت نامش کنید دو قدم راهه ولی اون سره شهره منم رانندگی بلد نیستم والی دو دقیقه ای میرفتم خواهرم خوابه بیدارش کردم بم فش داد کاش میگرفتم میخابیدم ولی دلم برا آبجی کوچیکم میسوزه مدرسه باید ثبت نامش کنم😭چرا اینا همه مسعولیتاشونو میندازه گردن من😭💔💔💔
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دلت میاد اخهههه اونا خیلی تنبلن داداشمو انقددددد تنبلی کردن همه مدارس پرسد رف ی مدرسه اشغال بیرون شهر 💔😭
ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره... توی چتا باهم مهربون باشیم
تنهایی تاحالا نرفتم بیرون همیشه یکی باهام بوده الآنم همه جا خلوتخ انگار شیش صبه
والا این کارش ثواب نیست گناهه که به بچه خودش نمیرسه🥲تا کی مهلت ثبت نام هست؟
نمیدونممم میترسم پر شهههه😭💔 من که نمیبخشمم دیگه خدا و نمیدونم
همینو بگووو همششششش روضه اس و مسجد دیشب چهار خوابیده بازم پاشد رفت