2777
2789
عنوان

درد پریودی

114 بازدید | 11 پست

این ماه پریود شدم روز چهارمم هست هنوز دردم مثه روز اوله واز ۴ روز پیش نتونستم از تختم بیرون بیام روزی ۲ تا مسکن میخورم در صورتیکه دفعه های قبل فقط یه روز درد داشتم

کسی مثه من بوده؟ مشکلی هست؟

منم اینجوری شدم نمی‌دونم چرا نکنه کیست باشه یا تنبلی ؟ 

برو دکتر منم نوبت گرفتم 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته قبل پریودی سعی کنید ورزش و تحرک بدنی داشته باشید بدنتون ضعیف شده باید برید دکتر سرم و تقویت ...

عذر خواهم از استارتر عزیز بابت کامنت خارج بحثم

عزیزم تایپیکاتونو چک کردم ، یه سوال اینکه کار مشاوره کنکور برای موسسات  چجوری هست 

من قصد داشتم برای موسسات درخواست بدم ، اصلا ارزش داره؟چون درسا پزشکی سنگینه اگه خیلی وقت گیره میخوام بیخیالش بشم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

من پلی کیستیک هستم ولی هیچوقت اینجوری نبودم

اونطور که شنیدم تاثیر می‌ذاره 

انشالله بهتر بشی ✨♥️

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

عذر خواهم از استارتر عزیز بابت کامنت خارج بحثمعزیزم تایپیکاتونو چک کردم ، یه سوال اینکه کار مشاوره ک ...

خب قاعدتا سخت که هست گاها باید بی خوابی بکشید 

کار موسسه هم به سیایت مشاوره ای موسسه بستگی داره مثلا سیب ترش برای دانش آموزان قیمت کم میگیره و خب درصد کمتری هم به مشاوراش میده 

باید موسسه های مختلف شرایط رو بپرسید 

و اینکه اگر توانایی تحمل زیادی داشته باشید میتونید دانش آموز زیاد بردارید و درآمد خوبی داشته باشید من خودم حتی توی دوره اینترنم ۷۰ دانش آموز داشتم 

دعا کنید برام🩷 

خب قاعدتا سخت که هست گاها باید بی خوابی بکشید کار موسسه هم به سیایت مشاوره ای موسسه بستگی داره مثلا ...

الله اکبر ۷۰ تا چجوری برنامه میدادین 

بعد تخصصم قبول شدی 

واقعا یا من نمیتونم یا شما عجیب بودین 

الله اکبر ۷۰ تا چجوری برنامه میدادین بعد تخصصم قبول شدی واقعا یا من نمیتونم یا شما عجیب بودین

میگم که باید توانایی بدنی و ذهنی رو داشته باشید گاها بوده یه هفته هر روز یه ساعت میخوابیدم 

بله قبول شدم رشته مورد نظرمم شد 

دعا کنید برام🩷 

میگم که باید توانایی بدنی و ذهنی رو داشته باشید گاها بوده یه هفته هر روز یه ساعت میخوابیدم بله قبول ...

بیخوابی رو که بخوام نخوام میکشم ، کلا من تو خوابگاه خواب ندارم 

ولی درست میگید هندل کردن روانی مهمه