2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن کودک کمکم کنید

108 بازدید | 12 پست

چهار پیش شروع کردم دو روز اول خوب همکاری می‌کرد اصلا جیش نمی‌کرد تو خودش ولی دو روزیه لجباز شده میبرمش دستشویی جیش نمیکنه پی پی هم دو بار دسشویی کرده دو بارم تو خودش ولی تو خونه تو شلوارش خالی میکنه چی کار کنم 

باز پوشکش کنم؟ بعد کم کم با پوشک یادش بدم؟ 

2 سال 2 ماه داره 

من ۳ سالگی گرفتمش،خوب همکاری کرد،ولی ۲ سالگی اصلا همکاری نمیکرد

جایزه گرفتین براش؟ ما برچسب گرفتیم میزد رو دیوار دستشویی،هر دفعه یه ماشینی چیزی هم میگرفتیم میگفتیم برای اینه که بزرگ شده

ولی اگه دیدی اذیت میکنه دوباره پوشکش کن و دو ماه دیگه صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زوده هنوز

من پسرم ۲سال و ۵ماهشه میخواستم شهریور بگیرم احساس میکنم زوده احتمالا اسفند ک ۳ساله میشه بگیرم

دخترمو ۲سال و ۵ماهش بود گرفتم ولی پسرم مثل دخترم نیست نمیشه الان گرفت

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من ۳ سالگی گرفتمش،خوب همکاری کرد،ولی ۲ سالگی اصلا همکاری نمیکردجایزه گرفتین براش؟ ما برچسب گرفتیم می ...

پسر من جایزه خوراکی براش در نظر بگیرم توقع داره بخوره و کارش هم نکنه.. اگه هم ندمش میخواد گریه کنه بزور بگیره.. جایزه غیر خوراکی هم همینطوره

من دو ستل و ده ماهگی گرفتم

قبلش اصلا همکاری نمیکرد، دو سال و ده ماهگی سه روز گرفتم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پسر من جایزه خوراکی براش در نظر بگیرم توقع داره بخوره و کارش هم نکنه.. اگه هم ندمش میخواد گریه کنه ب ...

پسر منم زوری میخواست بگیره،یکی دوبار که ندادم یاد گرفت

ولی به نظر منم زوده،من حتی ۲ سال و ۹ ماهگی هم امتحان کردم ولی همکاری نمیکرد

من براش پوشک شورتی گرفتم گفتم تو شورتت نباید جیش کنی. ولی اگه یکم دیر ببرمش دیگه میریزه.

الان سه هفته‌س میره دستشویی ولی هنوز نمیگه.خودم باید ببرمش

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

عزیزم عجله نکن شاید زوده براش ... من دخترم رو ۲ شال و نیم گرفتم چون مهد میرفت یک روز اومد گفت دوستام پوشک نمیشن منم دیگه نمیخوام گفتم باشه باید بری سرویس و رفت و تماااام! 

براش قصه بگو که مثلا یک بچه ای رفت با دوستاش بازی کنه دید همه بلدن برن دستشویی و ... اینم فکر کرد منم میتونم و خلاصه ...

ولی به نظرم برای بچه شما زوده حداقل تا ۲ سال و نیم صبر کن باید توانایی داشته باشه اذیت میشه

تو۳ سالگی ازپوشک بگیر نه از ۲ سالگی خودت روخسته میکنی بچه هم خسته تراز خودت میشه بزاربه روال طبیعی باشه زوری که نیست اگر حوصله داری  هریکربع  یبارببریش دستشویی بهش جایزه بدی اونم شاید جواب بده