2777
2789
عنوان

معلمای زبان بیاین

48 بازدید | 7 پست

من فردا دمو ی الفبت دارم برای حرف ل برا استخدامی نه ها برای ازمون تی تی سی عه

بعد ببینید این ایده ام خوبه براش؟

یه ماسک شیر درست میکنم میزنم بعد یه ابنبات چوبی لیمویی هم که لالی پاپ و لمون میشه هم میزارم

بعد حرف قبلیمم که ک هست یه تاج هم میزارم میگم من شیرم سلطان جنگل بعد که ی مروری برا درس قبلم باشه و دنبال ابنباتم مبگردم بازش که کردم دیدم لیمویی عه میگم من دوست ندارم ابنبات لیمویی

این برا وارم اپم

بعد درسم رو که دادم برای فیدبک هم اسمه چند تا از همین کلمه هارو بنویسم بگم دونفر بیان نقاشی کنن اونی ک زودترو درست و قشنگتر بود بهش یه ابنبات چوبی یا همون لالی پاپ جایزه بدم

خوب بود خود کلیت ایده؟

نکته ای هست که باید رعایتش کنم؟

چه جالب دیشب داشتم سرچ میکردم 

عزیزم شما رشته دانشگاهیتون زبان هست ؟

من دنبال کار هستم و علاقه به زبان دارم میخوام آموزشگاه تدریس کنم کلی تحقیق کردم یکیش همین آزمون Ttc بود.

ولی بازم یسری سوال دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید. 

اینکه برای تدریس زبان دقیقا چه مدارکی میخواد آیا برا تدریس به کودکان هم مدرک میخواد 

و این Ttc چطور هست ؟آیا من که رشته م غیرمرتبط میتونم بگیرم ؟ آنلاین و هزینه ش چقدره و چقدر طول میکشه آیا سخته

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب دیشب داشتم سرچ میکردم عزیزم شما رشته دانشگاهیتون زبان هست ؟من دنبال کار هستم و علاقه به زبان ...

من راستش ۱۴سالمه اموزشگاهمون دورش رو برگزار کرده دوره آموزش معلمی زبان و الان باید برم اصطلاحا دمو بدم

بعد اگه سطحتون خوبه ممکنه برید یجایی ازتون تست که گرفتن اگه خیلی خوب باشین ممکنه بدون مدرک تی تی سی هم استخدامتون کنن مثل چندتا از همکلاسیام

چه جالب دیشب داشتم سرچ میکردم عزیزم شما رشته دانشگاهیتون زبان هست ؟من دنبال کار هستم و علاقه به زبان ...

و آنلاین که فکر نکنم بشه 

دوره ما ده جلسه بود شش جلسه اموزش چهار جلسش امتحانه ربطی به رشته هم نداره ولی باید زبان رو بلد باشین

هزینش هم اموزشگاه ما ۱تومن گرفت ولی تو دیوار دیدم قیمتا بالاتر بود سه تومان چهار تومن اینا

من راستش ۱۴سالمه اموزشگاهمون دورش رو برگزار کرده دوره آموزش معلمی زبان و الان باید برم اصطلاحا دمو ب ...

عزیزدلم موفق باشی گلم 

و آنلاین که فکر نکنم بشه دوره ما ده جلسه بود شش جلسه اموزش چهار جلسش امتحانه ربطی به رشته هم نداره و ...

مرسی گلم 

دوستات که میرن آموزشگاه درس میدن چقدر حقوق میگیرن