2777
2789
عنوان

نامزدم به فکر پول بابامه منم جوابشو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 19 پست
ما رفتیم مشاور داستان زندگیشو برای مشاور تعریف کردشاید باورت نشه اونم دلش سوخت براش ب من قبل نامزدی ...

این ادم بدرد تو نمیخوره فقط در یک صورت ممکنه این رابطه جواب بده اونم اینه ک تو بخاطر احساست ب نامزدت قبول کنی ک بابات عروسیو بگیره و بعد ازدواجم ساپورتتون کنه و کلا زیر سایه اون باشید دگ 

ما رفتیم مشاور داستان زندگیشو برای مشاور تعریف کردشاید باورت نشه اونم دلش سوخت براش ب من قبل نامزدی ...

بنظرم واسه عروسی عجله نکن

بذار ی ذره خودشو ثابت کنه هم ب تو هم ب خانوادت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ادم بدرد تو نمیخوره فقط در یک صورت ممکنه این رابطه جواب بده اونم اینه ک تو بخاطر احساست ب نامزدت ...

تو این شرایط طرف هرکس میرفتم پول نداشت سعی کردم تمومش کنم هیچ پسر بدرد بخوری ندیدم همه یا اعتیاد دارن یا پول ندارن

تو این شرایط طرف هرکس میرفتم پول نداشت سعی کردم تمومش کنم هیچ پسر بدرد بخوری ندیدم همه یا اعتیاد دار ...

این حرفا چرتو پرته تو همین شرایط کم‌نیستن پسرایی ک یه حداقل هایی رو دارن توام اگ نمیتونی هم سطح خودتو پیدا کنی حداقل یکیو پیدا کن کاملا اویزون خانواده ات نشه و یچیزایی از خودش داشته باشه حالا خانواده ات در حد یه کمک بیان وسط یا قبول کن که کلا خانواده ات بگردونتت با همین