2777
2789

بابام تو تهران چند تا خونه داره گفت میده بهمون ازدواج کنیم؟ منم گفتم اگرم اون بده من قبول نمیکنم تا یه مدت باید اجارشو بدیم چون خودش چندین سال زحمت کشیده تو که پول نداری نمیتونم قبول کنم هلو بپر تو گلو

نظرتون چیه بعدشم گفتم اگه اجاره هم بده تو باید اساس بخری ما نمیخریم اخه کلا سرمایش شاید در حد ۲ میلیارد باشه نامزدم

اصلا چرابایددارایی بابا تو بدونهاون دیگه چشمش بهشونه

خوب چجوری پنهون میکردم کور که نیست هی میگفت کجایی نمیتونستم دروغ بگم ماشین اینامم دیده دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چجوری پنهون میکردم کور که نیست هی میگفت کجایی نمیتونستم دروغ بگم ماشین اینامم دیده دیگه

چندتا خونه رو نباید بگی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آفرین خوب کفتی، یکی از اشناهاموپ به دخترش موقع ازدواج خونه و ماشین داد و دختره وقتی ازدواج کرد شش تا سکه تمام و هفتصد تومن طلا باهاش بود الان پسره سر کار نمیره شیرآلات خونشون رو پدر زنه باید عوض کنه خانمش مریض شده پدر زنه داره ماهیانه پول داروهاشو میده به مردا نباید رو داد به نظرم اگه نری خونه بابات که عالیه اما اگه رفتی اجاره خونه رو بگیر برا خودت با بابات هماهنگ شو

باید ببینی نامزدت چجوریع عزیزم اگ ادم سو استفاده گری عه بری خونه بابات راه سو استفاده رو واسش باز‌میکنی اگرم طرف واقعا زیر بار گسی نمیره و موقتی میخواد تا خودشو جمع کنه بشینه و از تلاشش کم نمیشه ایرادی نداره ولی خب اگ خونه بابات بشینید ممکنه خیالش راحت شه  و تلاشش کم شه و کلا ببینه مزه میده بزنه تو کار مفت خوری از طرفی اگ خونه بابای تو بشینین تو میتونی انتظارات بالایی از همسرت داشته باشی ک خب خودش یه امتیازه

بعد ازدواج روزی چند برابر میشه

خداوند روزی خورد و خوراک جدا میده

روزی اجاره خونه جدا میده 

روزی هر روزی را همان روز میده

ماهم باید روزی همین امروز را ازش بخوایم

من ی چیزی بوده قبلا میگفتم واسه فردا

ولی الان میخورم میگه فردا هم روز خداست

دقیقا فرداش خداوند بهم ی روزی خوب میده

مثل قبل هم حرص نمیزنم خرید عمده بکنم

خرجهای روزانه انجام میدم و کم نمیارم خدا را شکر 

باید ببینی نامزدت چجوریع عزیزم اگ ادم سو استفاده گری عه بری خونه بابات راه سو استفاده رو واسش باز‌می ...

اخه پول نداره نامزدم به فکر عروسی هم نیست چیکار کنم

من عروسی دوست دارم دوس هم ندارم بابام پول عروسی بده اخه 

خانواده نداره نامزدم فوت کردن

نه میگه پولشو نگه داریم گفتم که سرمایش در حد دو میلیارد بیشتر نیس

عزیزم تو ک عروسی دوست داری و وضع خودتونم خوبه بنظرم برو سراغ کسی ک از لحاظ طبقاتی بیشتر باهاش نزدیکی احساسی تصمیم نگیر

اخه پول نداره نامزدم به فکر عروسی هم نیست چیکار کنممن عروسی دوست دارم دوس هم ندارم بابام پول عروسی ب ...

واقعیتو بگم 

مردی ک نشه بهش تکیه کرد کم کم زن جای اون میگیره 

تو نیاز داری از طرف شوهرت حمایت بشی ( فقط مالی نیست از لحاظ ذهنی هم شامل میشه)

وقتی نتونه اینکارو بکنه زندگیت خراب میشه

اینکه میگی نمیتونه عروسی بگیره من جوون دیدم با هیچ عروسی گرفته سر خونه زندگیشه 

بهانس میخواد سواستفاده کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم تو ک عروسی دوست داری و وضع خودتونم خوبه بنظرم برو سراغ کسی ک از لحاظ طبقاتی بیشتر باهاش نزدیکی ...

ما رفتیم مشاور داستان زندگیشو برای مشاور تعریف کرد

شاید باورت نشه اونم دلش سوخت براش ب من قبل نامزدی گفت خوب وقتی نامزدت فکرش انقد بازه مغازه ای چیزی بهش بسپرید پول در بیاره!!!

منم به مشاور گفتم وقتی خودشو معرفی نکرده چطوری باید بابام اعتماد کنه کلا دهنشو بست روانشناس!!!

واقعیتو بگم مردی ک نشه بهش تکیه کرد کم کم زن جای اون میگیره تو نیاز داری از طرف شوهرت حمایت بشی ( فق ...

ذهنی خیلی قوی و خفنه راحت بلده تو شرایط حساس موقعیتو اداره کنه برعکس من که تو استراس فلج میشم

ولی مالی نه