2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اینم از پوئن مثبتش 😂

بخدا تو اینستا ۱ ساعت بودم ۸۰۰ مگ تموم کرده

نامزدم بدبخت همش نت میخره منم زود تموم میکنم خجالت میکشم بگیر دیگه دهم همین ماه ۱۰ گیگ برام خریده ۲.۳ روزه مواظبم ولی ۳ گیگ و نیم تموم شده

جوری‌باش‌کِه‌شُعورِت‌دِلبَری‌کُنِه‌نَه‌قیافَت‍ ...️

خارش علت‌های بسیاری داره 

صابون و شوینده تو عوض کن 

شاید پوست خشکی داری باید صابون چرب استفاده کنی 

من پوستم خشکه همیشه با صابون دست و صورت سیو پرچرب حمام میکنم  اینجوری خارش ندارم هر صابونی به پوستم نمیفته 

بخدا تو اینستا ۱ ساعت بودم ۸۰۰ مگ تموم کردهنامزدم بدبخت همش نت میخره منم زود تموم میکنم خجالت میکشم ...

ولی گوشی واقعا بدجوری زندگی هامون و مختل کرده باید کمتر ازش استفاده کنیم 

خواب بد دیدی؟

نه ،پریدم از خواب ،خواهرمو دیدم دیروز بعد ی مدت لاغر شده ناراحت شدم به روش نیاوردم .شاغله به خودش فشار میاره ،مجرد هم هست داره سنش می‌ره بالا ،مجرد باید اوضاع بهتر باشه ها ،والا من دوقلو دارم خدا حفظتون کنه اینهمه دردسر دارم خودمو ول نمیکنم 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒