2777
2789
عنوان

متولد چه ماهی

142 بازدید | 22 پست

بیایین بگین متولد چه ماهی هستین و بیشتر از چه ماهی بدی دیدین یا بیزارین!؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروردیناز بهمن و اسفند و آبان و آذر و تیر

از همه بدت میاد کههه😐😂💔

اکسات بودن!؟😂🤦‍♀️

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

سرگرمی جالبیه که راجع به ماه تولد افراد شوخی میکنن یا ویژگی ها رو بر حسب اون میگن اما من قبول ندارمخ ...

نه صرفا میخواستم بدونم

نه دخترا🤣خب تو این ماه ها بودن بدترینا

آبانیم😭😭😭😂😂💔

آخه اصلا ربطی نداره نمی‌دونم چرا افتاده سر زبونا😂🤦🏻‍♀️خدا حفظ‌تون کنه

نه نمیگن خردادیا بدن میگن خردادیا مودی ان من به شخصه بدی ندیدم از خردادیا