2777
2789
عنوان

این وقت شب بیدار شدم بدبختی رو نگا

178 بازدید | 10 پست

کلافه ام 

بخاطر درد چشما و سرم شبا خواب ندارم

با قرصای اعصاب قوی سرپام وگرنه جون راه رفتن ندارم هی میخورم زمین 

الانم بخاطر درد چشمام بیدار شدم

خسته شدم بیشتر از یک هفته اس این دردو دارم هرروز داره بیشتر میشه پیش بهترین دکترا هم رفتم بارها و بارها تو این یک هفته ولی خوب نشدم

پنجشنبه نوبت ام آر ای دارم

خیلی خستم 

بدنم خستس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند وقتیه اصلا خواب هام تنظیم نیست..از بس اینطرف اونطرف شدم خوابم نبرد.تا الان که شوهرم رفت سرکار...

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

آها برا چه مشکلی ؟ اینا برا افسردگی نیست من یه مدت می‌خوردم هر شب حدود ۷-۸ تا قشنگ بیهوش میشدم

منم قبلا ها ۱۰ تارو میخوردم دیگه خودمون کمش کردیم چیه بابا

ولی باید بدن بتونه

بدن من نمیتونه

چون از بچگی خوردم و قسمتی از مغزم آسیب دیده باید حتما بخورم

ام آر ای چجوریه از چشم میدن یا از سر

مونده دکتر چی بنویسه من کل بدنم زمان کرونا سر شد طی چن روز از نوک انگشتای پام تا قفسه سینم بود از سرم عکس گرفتن چشام ضعیف شده بود تعادل نداشتم تو راه رفتن