2777
2789
عنوان

میترسم بخوابم تو خواب بچه هامو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 36 پست
در اتاق رو قفل کن

روانیه شکسته در اتاقو بعد محلش ندی یا باهاش حرف نزنی بحث نکنی سرشو میکوبه به دیوار که خودزنی کنه یک پدر مادر کولی ای هم داره که خون از انگشتش بیاد نمیگن بچه شکن روان پریشه میگن تو خراب بودی بچه ما رو اینجوری کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینقدر مشکلش حاده بی خبر و بی سرو صدا جمع کن برو خونه پدرت تا بقیه هم در جریان جنونش بشن

لازم نیس این کارو کنه چون اثبات میخواد این قضیه ک راست میگه یا نه ،باید تماس ۱۱۰ یا هم بره فردا کلانتری اعلام ناامنی شو دادخواست بزنه بعد بره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پولی طلایی پس اندازی در حد رهن خونه نداری؟؟ ک ول کنی بری با بچه هات؟؟ سرکار بری و نصف حقوقتو بدی مهدکودک تایمی ک سرکاری بقیشم خرج خونت کنی 

گاهی آدم بین بد و بدتر باید تصمیم بگیره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

چرا دنبال درمانش نیستین ؟ یا طلاق بگیر یا درمانش کن

بخواد ک درمان بشه میگه من دیوانه نیستم که بعد یه ننه بابای کولی ای داره نمیگن این روانیه میگن تو لابد پیزی به خوردش دادی و وانمود کردی روانیه وگرنه با حال امشبش زنگ میزدم باور کن ۱ سال ولش نمیکردن از تیمارستان 

پولی طلایی پس اندازی در حد رهن خونه نداری؟؟ ک ول کنی بری با بچه هات؟؟ سرکار بری و نصف حقوقتو بدی مهد ...

ازدواج مجددمه اونم با زور خانواده این پثره یه ماشین کلا داشته اونم از زیر پاش در نکرد خودم رهن خونه رو دادم از قبل یعنی خونه داشتم بعد ازدواج اومده با من زندگی میکنه الانم میگم برو نمیره و کولی گری میکنه و میترسونه منو میزنه یا میگه خودمو میکشم 

اگه اینقدر مشکلش حاده بی خبر و بی سرو صدا جمع کن برو خونه پدرت تا بقیه هم در جریان جنونش بشن

پدر مادرم از دشمن بدترن انقد دست هر معتادی رو گرفتن اوردن ک با این ازدواج کن با اون ازدواج کن اخر مجبور شدم از دسشون با این ازدواج کنم الانم بدبخت بودم بدبخت تر شدم بهشونم بگم میگن دهنتو ببند از سرت اضافه ام هست و راه بیا باهاش 

ازدواج مجددمه اونم با زور خانواده این پثره یه ماشین کلا داشته اونم از زیر پاش در نکرد خودم رهن خونه ...

تو باید هرجور شده چند روز از خونه دکش کنی یا شکایت کنی یا لوش بدی یا هرروشی بلدی مثلا بفرستیش خونه ننه باباش از صابخونه پول رهن و بگیری و بری 

ینی پول رهن و بگیری و تو نصف روز ک شوهرت نیس خالی کنی و بری اگ واقعا جون بچه هات در خطره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

از حرکاتش چندین بار یواشکی فیلم بگیر بفرست به ایمیلت ک پاک نشه خ بدردت میخوره بعدها برا طلاق

نیاز به فیلم نیست با چاقو زده دستاشو همه رو خط خطی کرده با لیوان زده سرش همه شکسته بخیه داره همونا رو دادگاه بگم بفرستنش پزشکی روانی بودنش ثابته ولی روانیه این کارو بکنم خودشو میکشه واقعا خیلی خره یعنی 

آخه چرا انقد بی فکر ازدواج میکنید؟ اونم دو بار! یعنی انقد مهمه فقط اسم یه نر بالا سرتون باشه؟؟ اینهم ...

گفتنش برات اینقدر راحته اره .عملش هم راحته .جدا شدم درست هنوز مهرش خشک نشده با این که جدا از ننه بابام زندگی خودمو کار خودگو داشتم مادر عوضیم به هر کی میرسید ادرس مغازه مو میداد بیان مخ منو بزنن ازدواج کنم باهاشون یه ادما که از دزد و قاتلا هم بدتر توی ۶ ماه جدا شده بودم ۳۰ نفر رو فرستاد اخر دید نخاستم هیچ کدومو زندانیم کردن خونه مغازه مو جمع کردن گفتن فقط ازدواج میکنی این پسره ام چون مجرد فود خانوادم به خیالشون بهتر از این برا زنی که دوتا بچه داره پیدا نمیشه گفتن برو باهاش زندگی کن حالا منو زندانی میکنه و عقده های روانی بودناشو سرم خالی میکنن مادرم اینام میگن این دفعه نمزاریم جدا شی خاستی جدا شی بمیر بهتره تا اقوام بگن دختره شون دوبار جدا شده تازه صیغه کردن و منو دادن مثل یه اشغال