2777
2789
عنوان

افرادی که پشت کنکور موندن بیاین

251 بازدید | 25 پست

قبول شدین؟

چجوری گذروندین

با انرژی های منفی چیکار کردین 

می ارزید؟

اگه جزو افرادی هستین که حتی سال پشت کنکورم درس نخوندین لطفا نگید برو دانشگاه و ارزش نداره ...

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من قبول نشدم ولی تلاشم واسش کردم اگه دوست داری تجربه هام برات بگم

آره بگید حتما

ممنونم❤️

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

میشه بگید تو این ی سال چیا تغییر کرد تو روند خوندنتون ؟ چیکار کردید ؟

روش مطالعه عوض کردم 

موسسه قلمچی ثبت نام کردم 

ما توی روستا بودیم، وقتی میرفتم چوپانی کتاب میبردم میخوندم 

خیلی سختی کشیدیم 

البته زمان ما  فقط دوازدهم نهایی بود 

روش مطالعه عوض کردم موسسه قلمچی ثبت نام کردم ما توی روستا بودیم، وقتی میرفتم چوپانی کتاب میبردم میخو ...

من نتونستم قلم چی ثبت نام کنم بورسیه آنلاین شدم این جمعه ام اولین آزمون و میدم بنظرتون آنلاینش با حضوری خیلی فرق می‌کنه؟ آنلاین تاثیر نداره؟ 

(:A__•~•__M:)
روش مطالعه عوض کردم موسسه قلمچی ثبت نام کردم ما توی روستا بودیم، وقتی میرفتم چوپانی کتاب میبردم میخو ...

عزیزمممممم جواب همه سختی هات آنقدر قشنگ برات رقم خورده دیگه 🥺❤️

روش مطالعه ات و میشه بگی و اینکه چند ساعت در روز میخوندی 

عزیزمممممم جواب همه سختی هات آنقدر قشنگ برات رقم خورده دیگه 🥺❤️روش مطالعه ات و میشه بگی و اینکه چند ...

من بچه روستا بودم   درس خوندن تنها راه نجات بود 

4 الی 5 ساعت 

فقط موقع چوپانی عصر ها میخوندم 

حضوری بهتره کدوم شهرید؟

حضوری قبول نکرد بورسیه کنه ۱۴ میلیون میخواست واقعا نداشتم دنبال کارم رفتم ولی اشنامون کس دیگه ای و قبول کرد چون من گفته بودم فقط برا دوماه میام 

اینم با هزار بدبدختی جورکردم صدبار زنگ زدم و فرم پر کردم تا تایید شد 

تهران منطقه سه 

آره بگید حتماممنونم❤️

چیزی که میگم فقط درمورد رشته تجربی صدق میکنه 

اینجا اینا رو مینویسم که به کسی کمک کرده باشم

اگه شما دوازدهمی هستی و اون رشته مد نظرت قبول نشده باشی احتمالا الان نگران حرفای فامیلی حتی اگه شما ادم بیخیالی هم باشید نسبت به حرفای دیگران ولی اینکه کسی بیاد زل بزنه تو چشمتون و بگه چرا قبول نشدی چرا نتونستی یکم اذیتت کننده است 

ترجیحا بسپارید این کار به مادرتون که جواب بده بعدا عادت میکنید به این حرفا 

حالا در چه صورت واقعا پشت کنکور بمونید 

یه چیزی میگم اگه واقعا این نشونه داری باید  پشت کنکور بمونی و هم قطعا قبول میشی همون سال 

حالا اون چیه برای ده دقیقه برو داخل اتاقت در ببند به خودت یه نگاه بنداز ببین توی زندگیت چی میخوای  ایا واقعا ادم‌ پشت کنکور موندن هستی ایا واقعا رشته های تاپ تجری میخوای؟ 

ایا حاظری از عمرت بزنی برای رشته های تجربی؟ 

اگه جوابت بله بود که پشت بمونی ولی اگه جوابت نه بود رشته های دیگه هستن که میتونی انتخاب کنی قطعا موفقیت توی رشته تجربی نیست اینو وقتی میفهمی که چن سال پشت بمونی 

معمولا بچه های درس خون تجربی وقتی قبول میشن میترسن که تغییر مسیر بدن میگن ما انقدر تلاش نکردیم که بعدش بریم یه رشته با سوابق ، اگه شما جز این دسته هستید اشتباه نکن دوست من برو دنبال علاقه ات حتی اگه توی تجربی معدل ۲۰ باشی  یا بچه ها میگن ما میخوایم پشت بمونیم چون به موفقیت نیاز داریم توروخدا خودتون به این چیزا گول نزنید اگه واقعا ته ته دلتون میدونید و میتونید انجامش بدید ولی اگه یک درصد فکر می‌کنید نمیشه ولش کنید چون توی سرنوشت شما نوشته نشده بعضی وقتا واسه بعضی چیزا هرچقدر تلاش کنی نمیشه  چون واسه تو نیست ):

ما  بچه روستا بودیم  کسی پیگیر ما نبود 

چوپانی که میکردم   بابام گیر نمی‌داد  کتاب دستم بود  گوسفندا میبردم  ، میگفتن خدایا چی میشه منم معلم بشم (خیلی علاقه داشتم)     سال اول  قبول نشدم، اما ناامید نبودم، گفتم 1سال وقت دارم به هدفم برسم  وگر نه سربازی 

خلاصه این یک سال رو خیلی میخوندم   آزمون قلمچی با یه بدبختی شرکت میکردم،..... تا اینکه با لطف خدا به دانشگاه فرهنگیان رسیدم... 

من یکسال موندم پشت 

خیلی سختی کشیدم 

ولی قطعا ارزشش رو داشت 

و الان هر روز از خودم تشکر میکنم 

اگه به خودت اطمینان داری و دَرست رو میخونی 

حتی اگه پدر و مادرت هم با پشت کنکور موندنت مخالفن 

حتما بمون 

به حرف کسی گوش نکن 

فقط سعی کن این بار اشتباهات خودت رو پیدا کنی و دیگه انجامشون ندی