2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

163 بازدید | 17 پست

دوستان زن عموم تو مدرسه ای هست که پسرم درس میخونه و امسال یکی از معلم های پایشونه .معلم خوبی هم هست .البته پایشون چهارتا معلم داره و یکی دیگه از معلم ها خیلی خوبه .شما جای من بودید بچتون رو میزاشتید تو کلاس آشنا یا غریبه ؟از یه طرف میگم بزارم تو کلاسش هواشو داره از یه طرف میگم غریبه باشه راحتم .شما جای من بودید پیکار میکردید ؟اگر تجربه مشابهی دارید ممنون میشم کمکم کنید 😘

از اونجایی که زیاد نزدیک نیست زن عموتون به پسرتون من بودم پسرمو میفرستادم

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که زیاد نزدیک نیست زن عموتون به پسرتون من بودم پسرمو میفرستادم

ینی غریبه باشه بهتر نیس ؟شوهرم میگه هواشو داره 

ازون طرف چندتا از دوستاش رفتند تو کلاس اون یکی معلم 

واقعا بین دو راهی موندم 

میترسم بجا هواداشتن بعد این بیشتر باعث اعصاب خوردیم بشه 

میشه دلیلتون رو هم بگید بهم لطفا

چون تو همین سایت دیدم جای آشنا گذاشتن بچه رو تا بچه اشتباهی داشته هی زنگ میزده مادر و سرزنش میکرده و فامیل و پر میکرده و به بچه هم بیشتر سخت میگرفته

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

چون تو همین سایت دیدم جای آشنا گذاشتن بچه رو تا بچه اشتباهی داشته هی زنگ میزده مادر و سرزنش میکرده و ...

راستش خودمم از همین چیزاش میترسم ....

میگم غریبه باشه حداقل کاری به خونواده و فامیل نداره دیگه .فوقش ناراحت میشه دیگه 

نظری ندارم عزیزم اما اگه میدونی بچت ارومه و یا این که خودت رودروایسی نداری باهاشون خ اکی تره که پیش فامیل باشه اما اگه میدونی که نمره بچت خدایی نکرده بد بشه خودت جلوش خجالت میکشی یا این که از این جور ادماس که میره به این و اون میشه نباید همچین کاری کنی

نظری ندارم عزیزم اما اگه میدونی بچت ارومه و یا این که خودت رودروایسی نداری باهاشون خ اکی تره که پیش ...

بچم آروم نیس عزیزم شیطونه .البته اکثر پسرا شیطونن ولی پسرم جزو بچه ها شیطونه اصن آروم نیس