2777
2789
عنوان

چطوری همسرمو عصبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش میاد تو دعوا من تو دعوا اصلا یادم نیست چی میگم خدا روشکر همسرم هم اون موقع ضعف حافظه داره🤣

من جدیدا خیلی گیرمیدم متاسفانه   اصلا کنترل رو خودم ندارم شوهرم بیچاره کلک و پرش ریخته از دستم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

البته الان ک فک میکنم ی مقدار درک میکنم

چون خواهرمم همینطوره

تنها میره مسافرت..  بدترین لباسارو میپوشه بیرون..  شوهرش اصلا هیچی نمیگه

چن وقت پیش یکبار ۴ روز غذا نداشت... شوهرش ۴ روز پشت سرهم تخم مرغ درست کرده بود!!!  میگف روز چهارم گفتم نمیخای دعوا کنی مگه نمیبینی غذا نداریم ؟  شوهرشم گفته نه خانم جان  نپختی دیگه براچی دعوا کنم 😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

البته الان ک فک میکنم ی مقدار درک میکنمچون خواهرمم همینطورهتنها میره مسافرت.. بدترین لباسارو میپوشه ...

حالا شوهر اون جا واسه دعوا میذاره

همسر من باشه میاد کلی ناز و نوازش که چرا خانومم ما رو از دستپختش محروم کرده

تهشم میبرتمون رستورانی جایی

ولی اصلا نمیزاره کار به دعوا برسه

هیچ چیز به اندازه ارامش ارزش نداره

قدر همسرتو بدون نزار با دعوا و...‌حرمتها شکسته بشه

وقتی احترام بین زن و شوهر ازبین رفت اون زندگی دیگه هیچ ارزشی نداره

حتی بچه های کوچیک هم جذب ادمای آروم و مهربون میشن

ادم بزرگا که بیشتر،

آدمای غرغرو خیلی رو اعصابن