2777
2789
عنوان

فکر میکنم طلسم شدم 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 41 پست
اخه مگه مردم مرض دارن برن دعا بگیرن واسه زندگی کسی

فامیلای ما که مرض داشتن برای تک تکمون گرفته بود 

برای بخت خودم 

اختلاف پدرو مادرم 

ببین تو خونمون دعا جا ساز کرده بون 

همین علائمارو داشتیم بحثای الکی وو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من سر کتاب باز کردم تمام نشونهایی ک از همسر ایندم دادو دقیق دوست پسرم داره بد ولی گفتش ازدواج ب ...

باید ازش میپرسیدی ک ایا با این شخص لزدواج چجوریه اگه ستارهاتون جفت بود میفهمیدی که ازدواجت خوبه یا ن 

عزیزم منم یه زخم خورده ام 

علائم ت نشاندهنده ی موضوعات اینچنینی هست...

من خیلی راهها رو امتحان کردم دو راه بهترین نتایج رو میده 

یکی شروع نماز اول وقت 

دوم پخش سوره بقره 

یه سری کارهای دیگه هم هست که فرعیات ه 

اصل همین دوتاست

اکثر اونایی که ط ل س م روشون جواب نمی‌ده مال نماز اول وقت خوندنشونه 

شمام شروع کن دوباره 

کم کم البته 

از خدا مدد بگیر 

از حضرات معصومین علیهم السلام کمک بخواه 

آن شالله سر چند مدت کوتاه جواب میگیری 

یعنی همسرم اصلا تحمل یک لحظه ناراحتی منو نداشت یهویی خیلی تغییر کرد حتی منم از هم سرد شدیم

بخدا من۸ماهه این حال وروزمه همسرم اینقدر عاشقانه منو دوست داشت که بخاطر اینکه به من برسه چندبارخودکشی کرد 

اما حالا خیلی تغییر کرده زندگیمونم بد شده رزق وروزی نداریم همش بحث ودعوا 

خودش میگه نسبت بهت سردم ازخواهربرادر خودش زده شده 

باید ازش میپرسیدی ک ایا با این شخص لزدواج چجوریه اگه ستارهاتون جفت بود میفهمیدی که ازدواجت خوبه یا ن

ستاره هامون جفتع ید همه ی نشونهایی ک داد نشونهای این بود بازم گفت پنجا پنجاس البتع پنج شنبه میخام برم پیشش دقیق ازش میپرسم ک این نشونهارو دادی چطوری پنجا پنجاس