2777
2789
عنوان

از بیهوشی برای عمل بینی میترسم

68 بازدید | 11 پست

شنیدم بعضیا زیر عمل فوت شدن و اینا

علتش مواد بیهوشی بوده؟

به نظرتون احتمالش هست؟بیمارستان مواد بیهوشی خوبی استفاده نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مواد خوبی استفاده نکنن؟پس اینا ک فوت شدن براچی بوده

نمیدونم. انقدر بهش فکر نکن 

بنظرم برای هر کاری اتقدر بهش فکر نکنی و روش حساسیت نداشته باشی، راحت تر و بدون دردسر تر پیش میره

ن بابا چیزی نمیشهمنم تازه عمل کردم میترسیدم ولی خب میگذره دیگه

بیمارستانت دولتی بود یا خصوصی

من کارآموزی بیمارستان دولتی میرفتم می‌دیدم که اصلااا به بیمار نمسرسن انقدر خطا پزشکی میشد

حالا این نیمه خصوصیه نمی‌دونم بهتره یا چی

دکترای بیهوشی واسه همه به مواد رو تزریق نمیکنن که اگ نمیدونم بر اساس چی یادم نیس دقیق حتی اگ بدنت زیاد به همه چیز حساسیت بده اون دستبندی کاغذی که دور دستت میبندن کنارش یه علامت خطر چیزی میزنن شاید اونایی هم که فوت شدن طرف خودش راستش نگفته چون اگ کسی ت اتاق عمل بمیره باید جواب پس بدن اگ بعد عمل هم بمیره میگن تقصیر پرستاره بهتره تحقیق هم بکنی از اونایی ک عمل کردن 

عزیزم نگران نباش اگر مشکل خاصی نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد برای همین قبلش آزمایش میگیرن من خودم خیلی زود به هوش اومدم خیلیم راضی بودم از عملم

من پیش دکتر شکرریز عمل کردم تو مرکز جراحی البرز الان تو پیجشم تخفیف گذاشته شده 35 تومن به نظرم برو از نزدیک ببینه بینیتو بهت مشاوره میده

شماره تماس : 09305126425