2777
2789
عنوان

چی بخونم خدا دلش به رحم بیاد😓

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
بذار بگم خوش به حالت حداقل بهش رسیدی😓 چی خوندی؟

گریه های بسیار،چله زیارت عاشورا نماز زیارت هرچی که بگی چون به نفعم نبود باید خیلی تلاش میکردم

وقتی برای یه خواستت اشک از چشمت بیاد پایین مطمئن باش قدمی نمونده تا بهش برسی 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

من شنیدم دعای مقاتل بن سلیمان و بخونی حاجت روا میشی خودش گفته اگه نگرفتی نفرینم کن البته باید صد بار ...

یبار خوندم جواب نداد کلی فوشش دادم😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه های بسیار،چله زیارت عاشورا نماز زیارت هرچی که بگی چون به نفعم نبود باید خیلی تلاش میکردموقتی بر ...

انقدر زار زدم که پس کی میرسم😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یبار خوندم جواب نداد کلی فوشش دادم😢

چی بگم خدا خودش بهتر صلاح بنده ها رو می‌دونه به خودش توسل کن 

نماز شب هم خوبه

شاید خسته باشم از تموم دنیا و آدماش اما اونقدر قوی میمونم تا اونا خسته بشن : )

چی بگم خدا خودش بهتر صلاح بنده ها رو می‌دونه به خودش توسل کن نماز شب هم خوبه

مرسی واقعا نماز شب اثر داره؟

مرسی واقعا نماز شب اثر داره؟

برای چند تا حاجت خوندم اثرشو دیدم:))

امیدوار باش باید از ته قلبت باور کنی خدا حلش می‌کنه 

برای چند تا حاجت خوندم اثرشو دیدم:))امیدوار باش باید از ته قلبت باور کنی خدا حلش می‌کنه

هم امیدوارم هم ناامید ببشتر شرایط بیرونی تحت فشار میذاره دوست دارم زودتر حاجتمو بگیرم 😢

هم امیدوارم هم ناامید ببشتر شرایط بیرونی تحت فشار میذاره دوست دارم زودتر حاجتمو بگیرم 😢

برات آیت الکرسی خوندم ایشالا حاجت روا میشی

برات آیت الکرسی خوندم ایشالا حاجت روا میشی

مرسی انشالاا💛😭