2777
2789
عنوان

دلت واسه چه چیزایی تنگ شده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 132 پست

واقعا هیچی

هر زمانم یه طور درد و رنج داشتم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتیم خونه مادربزرگ شب میخوابیدیم اونجاا

چه روزای خوبی بود و قدر ندونستیم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

دلم واسه قدیم ک میرفتیم خونه مامان بزرگ بابابزرگا تنگ شده ...شب تو حیاط خیاری میخوابیدیم کنار هم میگفتیم و میخندیدیم ...

یک پدر بزرگ و مادر بزرگم و از دست دادم😢

خدا دوتای دیگه رو حفظ کنه واسم..

اما انقدر همه درگیر زندگی و...شدیم سال ب سال همو نمیبینیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
میرفتیم خونه مادربزرگ شب میخوابیدیم اونجااچه روزای خوبی بود و قدر ندونستیم

ععی خونه مامانبزرگو‌ خاطره هاش 

واقعا خیلی قشنگ بودن اون روزا

بیا توت فرنگی بردار🍓

خدا بیامرزدش عزیزم

مرسیی عزیزدلم خدارفتنگانت رو بیامرزه🤍✨️

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️