2777
2789
حقیقتش بوش بهم خورد دلم خیلی هوس کرد

بی ادبی کرده ولی ولش کن کارش درست نبوده دیگه ، باهاش کمتر بروبیا

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنش سلامت کاریش ندارم اصلا

اره زشته اصلا وای بدم میاد از این کارا

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بوش که بهم خورد اون لحظه خیلی دلم خواست

الهی ، آره والا بوش وسوسه کننده هست ، انشالله تو یک فرصت خوب که شرایط داشتی با دوستی خانواده ای کباب کن بخور منم بوش نخورده بهم الان هوس کردم 😅

عزیزم بحثم رفتارش بود ادم کلا گاهی دلش می گیره

خب آره ولی من اینجور مواقع چشمم میمونه باید بخورم ، رفتارش خیلی بدبوده آدم به غریبه هم تعارف میکنه

خب آره ولی من اینجور مواقع چشمم میمونه باید بخورم ، رفتارش خیلی بدبوده آدم به غریبه هم تعارف میکنه

نه اصلا دوست ندارم بوش خورد بهم هوس کردم اون لحظه درکل دلم شکست

...