2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من .. دو بار با فاصله شش ماه با دو تا آدم متفاوت .. هیچ کار نشستم زندگی میکنم اما گاهی چنان به هم می ...

بنظرت زنی ک خیانت جنسی و عاطفی دیده و میدونه شوهرش عاشقه طرف بوده و س ک هم داشتن 

اما مونده با شوهرش و پشتوانه هم داره و دائم بیو میزنه عاشق شوهرمو خوشبختم علتش چیه؟؟ ینی واقعا عاشقه؟؟ 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

من بعد از بیست سال زندگی ....یعنی همسرم همه کسم بود جای همه رو پر کرده بود یک شب دور از هم نخوابیدم جز به دنیا اومدن دخترام که اونم تو سالن خوابید.پارسال قبل عید با یه زن متاهل که فامیل دور هردو مون میشه و عروس داره و دوتا دختر دم بخت چند بار به شوهرم زنگ زده بود من فهمیدم و کاری کردم که شوهرم میخواست خود کشی کنه

بنظرت زنی ک خیانت جنسی و عاطفی دیده و میدونه شوهرش عاشقه طرف بوده و س ک هم داشتن اما مونده با شوهرش ...

نه عاشق شوهرش نیست  محاله عاشق شوهرش بمونه.. .. احتمالا میخواد کسی رو این وسط بسوزونه که احتمالا بیوشو میخونه ... 

نه عاشق شوهرش نیست محاله عاشق شوهرش بمونه.. .. احتمالا میخواد کسی رو این وسط بسوزونه که احتمالا بیو ...

ینی میگی محاله بخشیده باشه؟؟ حتی اگه شوهرش باهاش کمی خوب شده باشه؟؟ 

نه عاشق شوهرش نیست محاله عاشق شوهرش بمونه.. .. احتمالا میخواد کسی رو این وسط بسوزونه که احتمالا بیو ...

آخه چجوری میشه زنی غرور نداشته باشه و طلاق نخواد بعده همچین خیانتی سوالم اینه پشتوانه هم. داره ها ولی نمیگذره از شوهرش و اینو هم به شوهرش گفته هم دختره گفته محاله جدا شم 

من بعد از بیست سال زندگی ....یعنی همسرم همه کسم بود جای همه رو پر کرده بود یک شب دور از هم نخوابیدم ...

فقط زنگ زده ؟ من پیام میدیدم زنگ میدیدم  نه که تو پیام حرف خاصی زده باشن .. پیام زیادی یا نامربوط میدیدم ...اما نمیدونم چرا عین احمقا چشمامو بسته بودم روشنفکر شده بودم اهمیت نمیدادم این قدددددر اعتماد داشتم به شوهرم یه اعتماد خیییییلی زیاد

آخه چجوری میشه زنی غرور نداشته باشه و طلاق نخواد بعده همچین خیانتی سوالم اینه پشتوانه هم. داره ها ول ...

میخواد جاشو نده به اون آشغالی که شوهرش باهاش خیانت کرده ... نمیخواد زندگی که ساخته دو دستی تقدیم کنه