2777
2789
عنوان

بده با یکی قرار بذارم و نرم

145 بازدید | 15 پست

؟ قرار شد فردا ساعت ۱۰ برم یه خونه رو ببینم برای اجاره. طرف گفت هماهنگ کرده با ادمای تو خونه و گفت فردا برم. بعد لوکیشن دقیقو فرستاد و الان حس میکنم فردا حوصله ندارم برم. میخوام بهش بگم ولی میترسم بد شه. ولی

پشیمون شدم نمیخوام برم. ولی میترسم بهش بگم بد شه. شما بودین عصبانی یا ناراحت میشدین؟ یا مهم نبود براتون؟ 

یا بگو یا برو مردم معطل شما نیستن که

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع بده چون با سکنه منزل هم هماهنگ شده یهویی نری بده خبر بدی بهتره

خبر میدم ولی منظورم این بود که نمیدونم چی بگم. خیلی بد میشه اگه بگم منصرف شدم و راهش خیلی برام دوره؟؟؟ اگه بد میشه زورکی برم دیگه

قطعا میگم ولی منظورم همون گفتنه بود. میترسم بگم نمیام و عصبانی شه

دیگه بقیش مهم نباشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بله زشته.اگه قصدتون نرفتن بود باید تا عصر خبر میداید

همین یک ساعت پیش بهم تایم داد و لوکیشن فرستاد

ولی دو روز پیش گفته بود هماهنگ میکنم. 

ولی نمیدونم چرا لوکیشنو قبل هماهنگ کردن نفرستاده بود

همین یک ساعت پیش بهم تایم داد و لوکیشن فرستاد ولی دو روز پیش گفته بود هماهنگ میکنم. ولی نمیدونم چرا ...

خب پس خب بده که نمی تونم بیام و دلیل رو هم بگو که خارج از محدوده مد نظرمه

خبر میدم ولی منظورم این بود که نمیدونم چی بگم. خیلی بد میشه اگه بگم منصرف شدم و راهش خیلی برام دوره؟ ...

میتوند بگید

خیلی ممنون از اینکه شرایط بازدید‌ رو فراهم کردید، اما متأسفانه به دلیل مشغله کاری و دشواری ایاب و‌ ذهاب فرصت نمی‌کنم بیام، ان‌شاءالله در فرصتی دیگر حتماً دیدار می‌کنیم.

خب بگو مشکلی برام پیش اومده و معذرت خواهی کن بگو نمیتونی بریچرا مردمو سرکار میزاری

نه اگه نرم که قبلش بهش میگم. ولی ترسیدم بدشه. پرسیدم اگه شما بودین ناراحت میشدین طرف کنسل کنه یا نه

به نظرم خیلی بده واقعا، خو عشقم وقتی حوصله نداشتی بری چرا هماهنگ می‌کنی باهاشون؟!

ینی اگه اطلاع بدم که نمیامم بده؟ کاش اول لوکیشنو میفرستاد بعد هماهنگ میکرد😭 اول هماهنگ کرده بعد گفته فردا ساعت ۱۰ بیا بعد تازه لوکیشن داده. خب من جای دقیقشو دیدم پشیمون شدم