2777
2789
عنوان

خواهش می کنم هرکی میدونه جواب بده ..ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 21 پست
بله اخه به شدت پسر میخاستن حتی یکیشون تحت نظر بهترین دکتر تهران بود اما نشد البته قرار نیست برا همه ...

وای چه ناراحت کننده...خدا چرا با بعضی بنده هاش اینکارو می کنه؟؟ به نظرم خدا اون بنده های که خیلی دوست داره بهشون از هر دو جنس میده😞

وای چه ناراحت کننده...خدا چرا با بعضی بنده هاش اینکارو می کنه؟؟ به نظرم خدا اون بنده های که خیلی دوس ...

خوب چرا بعضی بنده ها به داشته هاشون راضی نیستن دریته دختر و پسر هر دو خوبه اما خدا بهتر میدونه چی به صلاحه ماست.شوهر دختر خاله من پسر میخاست اما دو تا دختر خدا بهشون داد حتی سر دختر دومی دختر خالمو بیرون کرد و تا طلاقم بردش تا اینکه بعد چند سال پسر دار شدن چه پسر خوشگل و باهوشی اما طفلک توو4 سالگی آتیش گرفت و سوخت.قرار نیست همه اینطور بشن اما گاهی باید سپرد به خدا والا ما ها که هر دو تا جنس و میخاییم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته چون هرچقدر هم رژیمو رعایت کنی بازم احتمال تاثیرش ۸۰ درصده. نباید فک کرد که حتما همون جنسیت ...

من بیشتر شنیدم روز دقیق واسه نزدیکی مهمه تا رژیم غذایی

عزیزم تحت نظر دکتر بودن؟

بله،رژیم گرفتن،فقط شب قبل انعقاد نطفه گفت قرص اعصاب خوردم و بدنم لش و بیحال بوده،واسه رژیم پسر میدونین که باید روز تخمک گذاری باشه و زنم اول ارضا شه،اون گفت نشدم من