2777
2789
عنوان

دلم برای گردنبندم تنگ شد 🥲

184 بازدید | 14 پست

یه زنجیر و پلاک داشتم فوق العاده قشنگ بود هرکی میدید عاشق طرحش میشد واسه کاری مجبور شدم بفروشم دیگه نتونستم حتی شبیه شو بخرم😭

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

خب ازش عکس می‌گرفتی بعداً که پول دستت اومد برات درستش کنن همونو

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی سرویس داشتم خیلی زیبا بود منم فروختم زیاد فک نکن من اول ناراحت بودم بعد گفتم به جهنم مادیات مهم نباشه غصه بخورم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

منم یه نیم ست داشتم هیچوقت شبیهشو هیج چا هنوز ندیدم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
منم ی سرویس داشتم خیلی زیبا بود منم فروختم زیاد فک نکن من اول ناراحت بودم بعد گفتم به جهنم مادیات مه ...

آره بابا مادیات که مهم نیس

اما من دو سال پول تو جیبی مدرسه مو جمع کردم تا تونستم بخرمش سال 96

بعد واسه ارتودنسی مجبور شدم بفروشم

آره بابا مادیات که مهم نیساما من دو سال پول تو جیبی مدرسه مو جمع کردم تا تونستم بخرمش سال 96بعد واسه ...

من مجردی ی دوره کار کردم‌پول خیلی کم ی پلاک خریدم پروانه بود خیلی دوستش داشتم بعد ازدواج کردم بخاطر جهزیه پرده که نامادریم نخرید من گفتم بفروشم نامادربم گفت من مبخرم ازت همیشه تو دلم مونده بود بعد ازدواج دوباره خریدم باز شرابطمون خیلی بد شد باز فروختم😄انسالله روری برسه وضعمون خوب بشه بریم بخریم تن ادم سالم باشه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من مجردی ی دوره کار کردم‌پول خیلی کم ی پلاک خریدم پروانه بود خیلی دوستش داشتم بعد ازدواج کردم بخاطر ...

عزیزم خداروشکر برای جهیزیه فروختی انشاالله همیشه در راه خوشی و خیر پولاتو خرج کنی.

عزیزم خداروشکر برای جهیزیه فروختی انشاالله همیشه در راه خوشی و خیر پولاتو خرج کنی.

فداتبشم انشالله شماهم از این بهترشو بگیری