2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه به حقوق آتش نشانی برادر شوهرم گیر ندم آزاد شم

| مشاهده متن کامل بحث + 11970 بازدید | 189 پست
همشون همینن اینجا ادای مریم مقدس در میارن

این بنده خدا یه مقدار دچار مشکلات روحی شدند و خیلی سخته این وسواس ها.. خدا کمک کنه و بهتر بشه.‌.. بحث حسادت و اینا ب کنار ولی دیگه کنترل نشه دچار بیماری میکنه انسان رو.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفرین و دعام خیلی میگیرهدر دم میگیرهالان ی لحظه از حرص نزدیک بود نفرینت کنم چقدر ک تو دلت سیاه و ...

پس منو دعا کن

خودم و بچه هام کامل شفا بگیریم

داداشم ازدواج خوووب بکنه

ببین من اولین تاپیکات رو دیدم همون موقعی که برادرشوهرت مغازه داشته و مدام وقتی شمارو میدیده شروع میکرده به تعریف کردن از درامدش و خریدایی که برای خونش کرده و.... که شمارو ناراحت کنه

بعضیا مریضن اصلا شاید اونقدر هم درامد نداشته باشن یا رابطه زناشوییشون خوب نباشه ولی وقتی یکی رو میبینن به دروغ از داشته های خیالیشون تعریف میکنن یا جلو مردم به زنشون اغراق آمیز محبت میکنن

این آدما از زجر بقیه لذت میبرن پس تو اولین قدم سعی کن نبینیش اگر خودش یا زنش جایی هستن سعی کن نری یا خبری ازشون نشنوی انشالله به مرور به آرامش میرسی

اگر از طرف شرکت همسرت یا به صورت آزاد، میتونی پیش یه مشاور خوب برو حال تو دست خودت نیست بیشترش بخاطر اینه که رفتن رو مخت که وسواس و حساست کنن،  انشالله درست بشه همه چیز

من باقی تاپیکاشو نخوندمولی شک ندارم برادرشوهر و جاری یه کرمایی ریختن ک این بنده خدا رو ب اینجا رسوند ...

نه بابابدبخت برادرشوهره مجرده تازه استخدام آتش نشانی شده اینم شوهرش شرکت نفتیه پدرهمه رودرآورده چندوقته گیرداده حقوق آتش نشانی چقدره؟چه جوری میشه که زیرآب برادرشوهرموبزنم نره توآتش نشانی اصلاهمرونموده این بشرهردقیقه رویه فازیه

ببین من اولین تاپیکات رو دیدم همون موقعی که برادرشوهرت مغازه داشته و مدام وقتی شمارو میدیده شروع میک ...

بابااشتباه نکنیداین خودشم خیلیییییی حسودددده ماتوجریان همه ی تاپیک هاش بودیم

اگر این خانم صحبت هاش وحی حسادتش واقعی باشه وفیک نباشه ونخواد جنجال درس کنه ...واقعا مریض هستند و نی ...

بیماره دیگه،  تو اون یکی اکانتش نوشته مدتیه مشکل بلع غذا داره و حالت تهوعه پنج ساله

خدا حسادت رو از هممون دور کنه 😭😭😭