2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو داره از داروخانه بگیر رو سرت هم کلاه یکبار مصرف بکش شونه فلزی مخصوص هم داره بگیر و روزی چند بار تو حموم سرت و باهاش شونه کن و شونه رو مدام تو سرکه بزن

ی اسپری هم داروخانه داره برای وسایل اونم بگیر بزن رو وسایلت

از دارو خونه بگیر شامپو و دارو منم گرفتم با بچم در عرض کمتراز 20 روز جمع شد... هر روز دوش میگرفتم روزی دوبار با سرکه سیبو شامپو میذاشتم تو سرم پلاستیک پیچ میکردم بعد 30 مین میرفتم حموم میشستم... هر روز بالشتمو اتو میزدم لباسایی ک زمان شپش بودو کلا انداختم دور اوناییم ک میخواستم جوشوندم... هر روز جارو برقی میزدم. هر روز شانه مخصوص میزدم... تا زمانی که خوب نشدم جایی نرفتم ک به کسی ندم... اون رختخوابی ک توش میخوابیدمو انداختم رفت  موهامو کوتاه کردم اسپری ضد شپش به همه وسایلم میزدم تمام کش سرو شانه و همرو میجوشوندم لباسام کلا 2 3 دست رو دم دست گذاشتم 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

عزیزم فقط و فقط و فقط و فقط محلول معجزه گر کیمیا... 

تو همین سایت در موردش سرچ کن... من بعد دو سال و هزار روش فقط از این محلول جواب گرفتم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
جددددی از کجا بخرم عطاری ؟

من از عطاری گرفتم.. تو با سلام یا دیوار شهرتون رو سرچ کن حتما هست.. فقط با یکبار استفاده نتیجه گرفتم.. اصلا نیاز به شستشو و شونه زدن و این چیزها نیست

چشم عزیزم آن شاالله بهترین ها نصیب قلب مهربونیت

قربونت برم عزیزم... بخدا من چند ساله هر جا صحبت شپش میشه یاد اون دوست خوبی که این محلول رو معرفی کرد میکنم و دعاش میکنم..  تو همین سایت بود.. چقدرررررر راحت نتیجه گرفتم... 

قربونت برم عزیزم... بخدا من چند ساله هر جا صحبت شپش میشه یاد اون دوست خوبی که این محلول رو معرفی کرد ...

ان شاء الله منم نتیجه بگیرم بیام اینجا تاپیک بزنم و از شما بگم