یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر منم لاغر و بدغذاست ولی چون دختره خیلی تمایلی به پر و چاق شدنشم ندارم به همون غذای کمش اکتفا کرد ...
من امروز پسر دوستمو دیدم ۲۰ روز ازپسرم بزرگتره هزارماشاالله قدش بلند تر قشنگ پر ترصورت پر وخوشگل ،پسر منم لاااغر 😑انقد اعصابم خورده همیشه ازش سر غذا نخوردنش ک حد نداره موندم دیگه چ کنم باهاش
من امروز پسر دوستمو دیدم ۲۰ روز ازپسرم بزرگتره هزارماشاالله قدش بلند تر قشنگ پر ترصورت پر وخوشگل ،پس ...
لطفا مقایسه نکن اعصاب خوردی واسه خودت درست نکن قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن
پسر داداشم ۱۳ سالشه انگار ۱۶ سالشه اونقدر درشته ولی مادرش سر همین مقایسه ها اونقدر کتکش میزد با دارو چاقش کرد دخترشم همینطور الان تو ۹ سالگی سینه دراورده
لطفا مقایسه نکن اعصاب خوردی واسه خودت درست نکن قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن پسر داداشم ۱۳ سالشه ...
والا آدم دست خودش نیست ناراحت نمیشم هی میگفتن توپارک عهه ایناهمسنن پس چرا این ریزه میزه مونده چرا لاغره فلان اعصاب منو بهم ریختن ،ن من دارو نمییگیرم هرگز ولی واقعا دست خودم نبود مقایسه نکنم