2777
2789
عنوان

مامان بچه های پنج تا شش سال

110 بازدید | 20 پست

بچه هاتون چند کیلو هستن و قدشون چقده ،پسرم هیچی نمیخوره خسته شدم ازدستش عصبی شدم آزمایش هم داده خداروشکر چیزی کم نداره

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ کیلو و قدش دقیق نمیدونم طرفای ۱۱۱،۱۱۲ باید باشه

جدی ،وزن پسر من ۲۱ هست هی میگم خیلی لاغره

دختر منم لاغر و بدغذاست ولی چون دختره خیلی تمایلی به پر و چاق شدنشم ندارم به همون غذای کمش اکتفا کرد ...

من امروز پسر دوستمو دیدم ۲۰ روز ازپسرم بزرگتره هزارماشاالله قدش بلند تر قشنگ پر ترصورت پر وخوشگل ،پسر منم لاااغر 😑انقد اعصابم خورده همیشه ازش سر غذا نخوردنش ک حد نداره موندم دیگه چ کنم باهاش 

من امروز پسر دوستمو دیدم ۲۰ روز ازپسرم بزرگتره هزارماشاالله قدش بلند تر قشنگ پر ترصورت پر وخوشگل ،پس ...

لطفا مقایسه نکن اعصاب خوردی واسه خودت درست نکن قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن 

پسر داداشم ۱۳ سالشه انگار ۱۶ سالشه اونقدر درشته ولی مادرش سر همین مقایسه ها اونقدر کتکش میزد با دارو چاقش کرد دخترشم همینطور الان تو ۹ سالگی سینه دراورده 

لطفا مقایسه نکن اعصاب خوردی واسه خودت درست نکن قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن پسر داداشم ۱۳ سالشه ...

والا آدم دست خودش نیست ناراحت نمیشم هی میگفتن توپارک عهه ایناهمسنن پس چرا این ریزه میزه مونده چرا لاغره فلان اعصاب منو بهم ریختن ،ن من دارو نمییگیرم هرگز ولی واقعا دست خودم نبود مقایسه نکنم 

والا آدم دست خودش نیست ناراحت نمیشم هی میگفتن توپارک عهه ایناهمسنن پس چرا این ریزه میزه مونده چرا لا ...

حق داری ناراحت بشی اگه گفتن کوچولو مونده بگو ژنتیکی هست مهم سلامتی بچم هست که دست و پای سالم داره قلبش مرتب میزنه بیماری نداره