2777
2789
عنوان

رابطه

1830 بازدید | 90 پست

کی و چطور فهمیدید زن و مرد باهم رابطه دارن

خودم دوم راهنمایی بودم عمم بهم توضیح داد 

به همه فکر کردم و شرم میکردم بخصوص معلم دینیمون😂😂😂

تعداد رای : 7
نظرسنجی
نظر
4
57%
نظر
3
42%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هشتم دوستام گفتن تو مدرسه 

به هیچ وجه قبول نمیکردم میگفتم شما اشتباه فکر میکنید بچه رو خدا میده 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

دیروز پسرم گفت مامان بوس لب تو لب چیه ؟؟گفتم چطور مگه؟گفت دوستم گفته زن و مرد لخت میشن  همدیگرو بوس لب تو لب میکنن ...من 😬😬😬بعد خودش گفت چرا لخت میشن خب همونطوری بوس کنن دیگه 😅🤣