یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنهایی کمی سخته خدای نکرده حالت بد شه یکی باشه کمکت کنه .
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
اگ بخوام خونه بگیرم باید تنها زندگی کنم.جامعه هم ک ماشالله پر گرگ. کافیه در و همسایه هاش بفهمن دختر مجرد اونجاس. از کجا معلوم یه بی شرف دندون تیز نکنه.
به دخترای خوابگاه هم اعتماد ندارم. و هرچقدر هم بگذره تاثیری در این نظرم نداره.
خوابگاه چطوره بنظرت ؟ من حس میکنم نتونم خیلی با یه سری ها کنار بیام اینجور که بقیه از اوضاع خوابگاه ...
هم خوبه هم بد. اگ درونگرا باشی یک مقدار اذیتی. حریم شخصی رو خیلیا رعایت نمیکنن. سوالای شخصی میپرسن. بعضیاشون خیلییییی فوضولن. حرف پراکن. بهرحال از جاهای مختلف و فرهنگا و تربیتای مختلف میان! ولی خب همشون ن. من خودم اونجا ۳،۴ تا دوست دارم ک باهاشون راحت هستم و باهمیم. بقیهشون بلانسبت مث سگ میپرن😵💫😵💫گاهی بی دلیل حتی.
دقیقا منم چون درونگرام نگران بودمولی خیلی رو مخه یکی حریم شخصی رو رعایت نکنهدزدی هم هست احیانا توی خ ...
خودت باید همون اول مرز بذاری. مثلا من وسایلام تو کمد هس.کلا یدونه قاشق و یدونه چنگال و بشقاب و چاقو دارم .خودم استفاده میکنم تو کمدمه.ولی هماتاقیم با اون یکی هم اتاقیمون وسایلاش رو مشترک استفاده کرد همون روز اول. بعد اون یکی شلختهس، وسایلا رو گم میکنه. نمیشوره. یا اگ میشوره منت میکنه(دقت کن ظرفی رو ک خودش کثیف کرده میشوره رو منت میکنه😐). ولی خب من چنین درگیری ندارم.دزدی والا ندیدم تا الان.