2777
2789

این بحث توی نی نی سایت تمومی نداره.اخرش هم ب گیس و گیس کشی میرسه.

چون سزارینی ها معتقدن فقط بدبختا و کسایی ک پول ندارن میرن طبیعی

هرکی تجربه خودشو داره.اگه قصدت واقعا طبیعی باشه،ی ماما بگیر و از ۳۶هفته شروع کن تمریناتی ک میگه انجام بده

هر کدوم از زایمانا سختی خودشونو دارن و راحت نیستن

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک خودم تجربه ندارم ولی خوب تفاوت اینا توی دو مورد خلاصه میشه یکی تو دردش یکی تو مدت زمان بهبودی از نظر دردناک بودن همه میدونن طبیعی موقع زایمان بیشتر بهت فشار میاد البته با بی حسی اینا میشه دردو تا یه حدودی از بین برد ولی درد حین زایمانش از سزارین بیشتره تو مدت زمان بهبودی طبیعی خیلی زود بلند میشی میری سر خونه زندگیت ولی تو سزارین تا هفته ها جای بخیه ها درد میکنه تازه از بیمارستانم اومدی فقط باید تو خونه بخوابی بنظرم طبیعی بهتره چون لازم نیست همش تو رخت خواب باشی میتونی بعدش به نسبت راحت تر از سزارین بلند شی بری خونه

از قديم گفتن ده تا بزا يه سقط نكن درد سقط عجيب غريبه ميگن

وحشتناک بود

خدا امام پیغمبر صدا میکردم ی جاهایی دیگه هذیون میگفتم مُرده هامون و صدا میزدم 

اه لعنت بهم چرا یادم افتاد دوباره 

این بحث توی نی نی سایت تمومی نداره.اخرش هم ب گیس و گیس کشی میرسه.چون سزارینی ها معتقدن فقط بدبختا و ...

همچین چیزی نیس چونکه نه بهمون مال اضافه میشه نه خصومتی داریم ضمنا الان اکثرا میرن بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان میکنن ک تفاوتش ۵ تومنه با سزارین، از نظر درد و عوارض ک کلی تو همین سایت دیدیم و سرچ کنی هس طبیعی بالای ۹۰ درصد ناراضین 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

آناتومی بدن شما توی انتخابش حرف اول رو میزنه من خودم دوتا طبیعی بودم برگردم به عقب بازم طبیعی انتخاب میکنم هیچ عارضه ای هم برام نداشت بعد زایمان انگار فقط پریود بودم ده دقیقه بعدش  رفتم توی اتاقم توی بیمارستان خودم دوش گرفتم لباس مو عوض کردم روی تخت بدون کمک دراز کشیدم تا صبح حرف زدم 😄 فقط مراقب بخیه هام بودم که عفونت نکنن که خداروشکر نکردن ولی به هیچکس نمیام بگم فقط طبیعی چون من راضی بودم میگم ببین چی  برای خودت و بچت خوبه نه از روی تعصب طبیعی رو انتخاب کنید و نه از روی ترس هایی که دیگران وارد میکنن سزارین رو فقط بدن خودت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آخی..‌‌.مامان من،منو با وکیوم به دنیا آورده‌.الان گفتی فهمیدم چقدر درد کشیده

نه درد نداره

من 24 ساعت تو زایشگاه بودم دردم شروع نشد با آمپول فشار 

24 ساعت جیغ و داد و درد کشیدن 20 نفر رو دیدم وحشت کرده بودم هنوز بعد از 5سال یادم میاد تنم به لرزه میافته. بعد از زایمان طبیعی همه میگفتن خودت ماراتو میکتی من تا 20 زور یک ماه به سختی زندگی میکردم

حتی بعد از زایمان درد داشتم مثل درد زایمان 5 روز تو خوته. داد میزدم از درد

عوارضی مثل افتادگی رحم و مثانه و شل بودن واژن هم تا اخر عمر باهامون هست

نه درد ندارهمن 24 ساعت تو زایشگاه بودم دردم شروع نشد با آمپول فشار 24 ساعت جیغ و داد و درد کشیدن 20 ...

چقدر سخت.همینه که بهشت پای مادران است. 

البته من قبل از ازدواجم اصلا قدر مادرمو نمیدونستم.حالا تازه دارم میفهمم.

من خودم هیچ وقت جرأت زایمان طبیعی رو ندارم مستقیم میرم سز

همچین چیزی نیس چونکه نه بهمون مال اضافه میشه نه خصومتی داریم ضمنا الان اکثرا میرن بیمارستان خصوصی طب ...

نه عزیزم من طبیعی بودم راضی راضی بودم خیلی از کاربران دیگه هم همینطور مشکل ماها اینه اونی که خودمون انتخاب کردیم رو از همه بهتر میدونیم و اون یکی رو کاملا رد میکنیم همه که بدن هاشون مثل هم نیست یکی بهترین گزینه براش طبیعی طبیعی یکی هم سزارین 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه عزیزم من طبیعی بودم راضی راضی بودم خیلی از کاربران دیگه هم همینطور مشکل ماها اینه اونی که خودمون ...

نگفتم همه گفتم بالای ۹۰ درصد

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

این بحث توی نی نی سایت تمومی نداره.اخرش هم ب گیس و گیس کشی میرسه.چون سزارینی ها معتقدن فقط بدبختا و ...

دقیقا متاسفانه هر دو گروه با تعصب نظر میدن اونایی که طبیعی هستن میگن سزارین خیلی بد اونایی که سزارینی هستن چیزایی از طبیعی میگن که خیلی هاشون در مورد همه صدق نمی کنه و از نظرشون طبیعی زمانی خوبه که بدون درد و خون ریزی و کوچک ترین عارضه ای باشه در این صورت میگن بله طبیعی خوبه .... هیچکس نمیگه اون مادر باردار الویت سلامتیتش نه نظرات با تعصب ما