یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام و عرض ادب خدمت شما درود بر شما بر شما لطفاً در ابتدا درخواست دوستی بنده را قبول کنید تا به صورت تخصصی در درمان شما کمک کنم استراحت مطلق بده به زانو و اصلاً خم و راستش نکن، یه بالش نرم زیرش بذار. یخ بذار روی غده (نه مستقیم، با پارچه) – هر بار ۱۵–۲۰ دقیقه، هر ۳–۴ ساعت. فشار نیار، راه نرو الکی و با عصا یا کمک کسی اگه باید جابهجا شی. مسکن اگه داری (مثل ایبوپروفن یا استامینوفن) استفاده کن (مگر اینکه منع پزشکی داری). زانو رو بالا نگه دار – وقتی دراز کشیدی، بذارش رو یه بالش که بالاتر از قلبت باشه. اون چیزی که بیرون زده میتونه بورسیت، کیست، یا زائده استخوانی یا غضروفی باشه. اگر "موقع خم کردن میزنه بیرون و درد داره" احتمالاً گیر مکانیکی ایجاد کرده. برو دکتر اگر این موارد رو داشتی به پزشک متخصص مراجعه کن که دردش بیشتر بشه یا تبدار بشی قرمزی یا داغی روی زانو داشته باشی بیحسی یا ناتوانی کامل در حرکت برات ایجاد بشه