2777
2789
عنوان

بچه ها راجب تاسیان سوال دارم

77 بازدید | 8 پست

اگه کامل ندیدید نخونید سوالمو که اسپویل نشه براتون...

چی شد که خسرو تصمیم گرفت کارخونه بابای دختره اعلامیه بذاره؟

اونجاشو نفهمیدم که با چه انگیزه ای اینکارو کرده؟

اخه شب که داشت به دوست ساواکیش تعریف میکرد کارخونه بابای شیرین پر اعلامیس...یجور داست وانمود میکرد که پشیمون شده به دوستش گفته و مثلا از دهنش پریده و دوست نداره باباهه گیر بیوفته و شیرین اذیت بشه...

بعد فرداش هم که رفت برداره اعلامیه هارو؛ پس اصلا چرا از اول گذاشته بود؟؟؟؟

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خب اول نیت شیطانی داشت 

بعدش پشیمون شد از کارش

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

که بابای شیرین و گیر بندازن و بعد خودش کمک کنه آزادش کنن و اینجوری بهشون نزدیک بشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

برای اینکه دوست ساواکیش شک نکنه کار خود خسرو بوده، اولش گفت نه چون می دونست دوستش پی گیر میشه میپرسه

پس چرا فرداش دوباره رفت برداره اعلامیه هارو؟؟

انگار یه قسمتش سانسور شده که مفهوم نیست

حتی اونجا که داخل انبار بود دید دوتا از شاگردا کارتون رد و بدل میکنن و تودلش  گفت جمشید به من پیله کرده از کارخونه ی خودش خبر نداره...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

که بابای شیرین و گیر بندازن و بعد خودش کمک کنه آزادش کنن و اینجوری بهشون نزدیک بشه

حتی اونجا که داخل انبار بود دید دوتا از شاگردا کارتون رد و بدل میکنن و تودلش گفت جمشید به من پیله کرده از کارخونه ی خودش خبر نداره...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

خب اول نیت شیطانی داشت بعدش پشیمون شد از کارش

حتی اونجا که داخل انبار بود دید دوتا از شاگردا کارتون رد و بدل میکنن و تودلش  گفت جمشید به من پیله کرده از کارخونه ی خودش خبر نداره...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

پس چرا فرداش دوباره رفت برداره اعلامیه هارو؟؟انگار یه قسمتش سانسور شده که مفهوم نیستحتی اونجا که داخ ...

اره .چون میخواست ازش انتقام بگیره وتو این دوره دل شیرین و بدست بیاره .بعدش بخاطر شیرین ناراحت میشه .میخواد بره برداره که متاسفانه .سعید زودتر سر میرسه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘